Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 209x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Eye Blaster
Logické hry - 99x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Jellydad Hero
Logické hry - 47x
Zajímavá logická webhra, ve které budete hledat dvojice stejných obrázků. Cílem pak bude vyprázdnit celé hrací pole. Ve hře můžete vyměňovat jednotlivé kameny a usnadnit si tak práci. Ovšem pozor - vyměněné kameny poté musí vytvořit trojici.
Red Ball 4 vol. 2
Logické hry - 6x
Další díl z oblíbené herní série Red Ball na sebe nedal dlouho čekat a čtvrtý díl s označením vol. 2 si můžete vychutnat. Opět dostanete na starost červený míček, se kterým potřebujete splnit všechny zadané úkoly. Většinou se jedná o poměrně záludné logické oříšky, nad nimiž je potřeba se chvíli zamyslet.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Dino Meat Hunt Extra 2
Logické hry - 24x
V této hře hrají hlavní roli dva šikovní dinosauři. S jejich pomocí musíte překonat všechny překážky, která před vás hra staví. Máte na to, abyste využili jedinečné schopnosti každého dinosaura a dostali se až na konec levelu?
Mystery Templre
Logické hry - 24x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Flowers Memo
Logické hry - 24x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
Aurum
Logické hry - 28x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
7 Words
Logické hry - 34x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.
Dribble king
Logické hry - 14x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Deep Reef
Logické hry - 5x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy tři stejné obrázky. Musíte to udělat tak, aby jste se zbavili modrých kostiček. Každým tahem se Vám snižuje počet vody v jakési zkumavce v dolní části obrazovky. Dávejte si velký pozor, aby jste nedošli na nulu, jinak pro Vás hra končí.
Industry
Logické hry - 12x
V této logické hře musíte vypomoct panáčkovi v jeho nelehkých úkolech, které sám nezvládne.Klikejte na různé objekty v různých kombinacích a sledujte co se děje.Nezničí li se nic uspěli jste.
Meeblings Player Pack 1
Logické hry - 23x
Vaším úkolem je udělat vše pro to, abyste dostali tohoto modrého hrdinu pryč z plochy. Pokuste se odpálit svého kamaráda, aby vám shodil veškeré objekty a to tak, aby tyto objekty odhodili vašeho modrého hrdinu, a tak ho zachránili.
Humble Jungle Puzzle
Logické hry - 20x
Pěkná originální online hra na dobrý postřeh a přemýšlení. Vaším úkolem bude posílat krmení lesním zvířátkům. Je nutné poslat správné jídlo a hlavně přesně. Například medvědovi, který je velmi pomalý.
Castle Tales
Logické hry - 29x
Logicky odstraňujte objekty, na kterých stojí hrdina. Vaším úkolem je, abyste se dostali do takové krabice, která je pod ním. Ta vás teleportuje do další úrovně této super hry. Tak se do toho pusťte.