Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 3239x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
2048 Flash
Logické hry - 2233x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.
Blow Things Up
Logické hry - 33x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
GO Virus
Logické hry - 993x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Monkey Go Happy 2
Logické hry - 35x
Ve hře Monkey Go Happy 2 je vaším úkolem rozveselit smutnou opičku. K tomu, aby byla šťastná je potřeba v každé úrovni vyřešit zapeklitou logickou hádanku. Podaří se vám úkoly řešit v nejkratším čase a s nejvyšším skore? Jestli je serie Monkey Go Happy vaší oblíbenou, tak na nic nečekejte a hrajte.
Demolition City
Logické hry - 30x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Eye Blaster
Logické hry - 1001x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Rumble Ball
Logické hry - 33x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 55x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Jungle Mafia
Logické hry - 24x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.
Cool West
Logické hry - 54x
Znáte Angry Birds? hm, hloupá otázka, že? Kdo by neznal Angry Birds. Jestli si rádi zahrajete povedený klon této hry, tak se pusťte do gamesky Cool West. Budete vystřelovat zvířátka a snažit se zničit bandity.
Accurate Boy
Logické hry - 578x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Building Demolisher
Logické hry - 31x
Máte za úkol v této super hře znićit budovy. Pokud se vám to nepodaří, tak váš dělník bude upálen. V této hře máte omezený počet demoličních koulí, takže si vše nejdříve pořádně rozmyslete, abyste pak nemuseli úroveň opakovat.
Pearls Before Swine 2
Logické hry - 12x
Vašim úkolem v této hře je sbírat perly ze soupeřovy ruky. Můžete jich sebrat kolik chcete, ale nikdy nesmíte sebrat v jednom kole perly z různých řad. Dejte si pozor, aby jste si nevzali poslední perlu. Pokud na Vás zbyde poslední perla, prohráváte.
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.