Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 4954x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bridge Tactics
Logické hry - 68x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 33x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.
Clusterz
Logické hry - 23x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Land of Mines
Logické hry - 34x
Odpalte veškeré monstra v této hře. Umístěte správně tyto bomby a to tak, aby když bomba vybouchne, tak aby vzala sebou také všechny nepřátele. Na začátku vám hra ukáže, jak to máte provádět.
Polar Slide
Logické hry - 27x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
The Blue Beanie
Logické hry - 3x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 42x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
Farm Soccer
Logické hry - 734x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Snoozleberg ep3
Logické hry - 19x
Již třetí hra se slavným náměsíčným Snoozlebergem. I tentokrát se náš náměsíčný přítel pan Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nezranil.
Escape 3 - Telefonní budka
Logické hry - 30x
Další z řady oblíbených superher, ve kterých je vaším úkolem dostat se ven z uzamčených místností. Tentokrát jste se ocitli v telefonní budce... dokážete v budce najít potřebné předměty, které vám pomohou dostat se ven?
Escape Artist
Logické hry - 12x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
Ben 10 - Total Batlle
Logické hry - 84x
Zajímavá logická superhra na téma Ben 10. Bojujte s monstry prostřednictvím oblíbené hry bubbleshooter. Překonat všechny nesnáze a vyčistit herní pole nebude vůbec snadné.
The X Spot
Logické hry - 50x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Raglan Pasians
Logické hry - 40x
Ve hře Raglan Pasians se musíte postarat o všechny karty, aby se ocitly na správném místě po pravé straně. Karty na sebe musíte umisťovat podle hodnoty počínaje kartou A a konče kartou K. Najednou můžete pohybovat pouze s jedinou kartou. Hra Raglan Pasians je opravdovou výzvou, pokud máte v oblibě karetní hry.