Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 3481x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 38x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 22x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.
Monkey GO Happy 4
Logické hry - 4022x
Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.
Monkey Go Happy Sci-fi
Logické hry - 101x
Po poměrně krátké době je tu další díl neskonale oblíbené série Monkey Go Happy. Tentokrát nás děj zavede na tajemnou kosmickou stanici. Vaším úkolem je vyřešit pěknou řádku logických zádrhelů a hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a rozveselit hlavního opičáka?
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
Civiballs 2
Logické hry - 23x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Color Infection
Logické hry - 13x
V této super hře bude vašim úkolem nakazit žluté kuličky virem, který přenáší kuličky hnědé. Ale dávejte pozor na zelené kuličky, ty se virem nesmí nakazit. Dokážete vymyslet způsob, jak tento úkol splnit?
Cube Crash 2
Logické hry - 30x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Sieger
Logické hry - 22x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
Domino Fall 2
Logické hry - 33x
Ve druhém pokračování zajímavé logické hry Domino Fall se opět podíváte do říše, kde se na každém kroku válí kostičky domina. Musíte se pokusit všechny domina povalit, ale zároveň musíte v některých úrovních dbát na to, aby se netrefilo speciální domino. Využívat můžete různých odrazů, když trefujete balónek z kanónu.
Building Blaster
Logické hry - 28x
Jestliže bouráte rádi různé stavby ve hrách, pak si určitě nenechte ujít tu s názvem Building Blaster. Před sebou totiž máte celou řadu úrovní, v nichž pokaždé dostanete určitý počet výbušnin různých typů. Můžete nastavit časovač jejich výbuchu, aby exploze nadělaly co největší možné škody na budovách.
Merge Jewels
Logické hry - 257x
Skvělá oddychová superhra, ve které budete spojovat krystaly. Je to zdánlivě jednoduchá hra, ale nakonec zjistíte, že to dá docela přemýšlení, abyste dohráli každý level. Vždy spojujte stejný typ krystalu a dohrajte hru až do konce.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 44x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Apple Harvest 2
Logické hry - 46x
Druhý díl pěkné gamesky, která potrápí vaše mozkové závity. Zadání hry je zdánlivě jednoduché - dopravte předměty (v tomto případě jablka) do patřičných krabic. První úrovně jsou snadné, ale poté se to rozjede.