Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 6128x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Squidy 2
Logické hry - 67x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Double 12 domino
Logické hry - 63x
Vyzkoušejte oblíbenou deskovou hru domino. V tomto případě se jedná o trochu upravené domino, ve kterém budete skládat dílky tak, aby váš konečný výsledek byl dělitelný sedmi a skóre bylo více než 120 bodů, abyste se dostali dál ve hře.
Ball Puzzle
Logické hry - 52x
Logická hra Ball Puzzle je na první pohled velmi triviální, prvních 10 levelů vám ostatně také přijdou jako velice snadné.... ovšem v dalších stupních hry se pěkně zapotíte, hlavně váš mozek ;-).
Chromatronix
Logické hry - 33x
Ve hře Chromatronix se setkáte s maličkými tvory, se kterými potřebujete dojít k barevnému laseru, s nímž se tvorové potřebují spojit, aby mohli existovat a být šťastní. Pomozte jim na jejich cestě a najděte logické vyřešení problémů. V každé úrovni potřebujete udělat pouze minimální počet pohybů, protože je stanoven par.
Ancient Maya Treasures
Logické hry - 26x
Hezky barevná a velmi dobře hratelná předělávka klasiky Bejeweled. Tedy budete hledat alespoň tři stejné krystaly a pomalu tak čistit hrací pole. Unikátní vlastností je nutnost odstranit určené dílky, jinak se nedostanete do dalšího levelu.
Blow up
Logické hry - 28x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 38x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Bubble Eraser 2
Logické hry - 38x
Dobrá logická online hra s bublinkama. Cíl hry je poměrně jednoduchý - vyzmizíkovat postupně všechny bublinky z hrací plochy. Ideální oddychová online hra pro zimní dlouhé večery.
Reflector
Logické hry - 49x
Tato onlinovka pěkně prověří vaše znalosti fyziky a dobrého úsudku. Vaším úkolem bude nastavit zrcadla tak, aby se paprsek dostal až do patřičného místa. V cestě budou stát i překážky, které bude nutné zničit.
Blast the Skulls
Logické hry - 29x
Pěkná gamesa, ve které si zastřílíte na lebky a nebude to jen bezhlavé střílení, ale také budete muset trochu přemýšlet. Cílem v každé úrovni je sestřelit všechny lebky. Nestačí jen namířit, musíte využít i ostatní herní prvky.
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 45x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?
Deep Reef
Logické hry - 8x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy tři stejné obrázky. Musíte to udělat tak, aby jste se zbavili modrých kostiček. Každým tahem se Vám snižuje počet vody v jakési zkumavce v dolní části obrazovky. Dávejte si velký pozor, aby jste nedošli na nulu, jinak pro Vás hra končí.
Factory Balls
Logické hry - 1813x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.
Feed Me Moar 3
Logické hry - 260x
Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...
Magnetism 2
Logické hry - 18x
Už podle názvu jistě odhadnete, že budete mít co do činění s magnetismem. V každém levelu musíte dostat kovovou kuličku do speciální misky. Po celém levelu jsou ale magnety, a jich musíte vužít pro pohyb.