Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 234x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Iq marathon 2
Logické hry - 15x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.
Railway Line
Logické hry - 42x
Zajímavá postřehovka z prostředí železnice. Vaším zadáním je postavit v co nejkratším čase koleje tak, aby vlak dojel bezpečně do cílové stanice. Nároky na rychlé přemýšlení jsou opravdu vysoké. Takže vzhůru do hry.
Totem Breaker
Logické hry - 41x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Animal Road
Logické hry - 40x
V této bezvadné logické hře je vašim úkolem postavit káčátku cestu do cíle. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pomocí myšky klikejte na čtverečky a otáčejte tak cestičkou. Dávejte si pozor na čas. Dokážete dojít s kačenkou do cíle nebo ji necháte utopit?
Rise of Atlantis
Logické hry - 362x
Rise of Atlantis je poutavá logická hra, která vás zavede do tajemného světa starověké Atlantidy. Ve hře jste postaveni před výzvu obnovit slavnou civilizaci tím, že spojíte tři nebo více stejných symbolů v řadě nebo ve sloupci. Tato zdánlivě jednoduchá úloha je obohacena o různé bonusy a power-upy, které hru činí dynamickou a zábavnou. S každým úspěšným tahem budete sbírat drahokamy potřebné k obnově legendárních artefaktů a památek Atlantidy. Strategicky musíte plánovat každý tah, aby jste maximalizovali kombinace a vyvolali řetězové reakce, které vám pomohou dosáhnout vašeho cíle rychleji.  Rise of Atlantis nabízí dlouhé hodiny zábavy díky stovkám úrovní a náročným puzzle, které jsou doprovázeny krásnou grafikou a atmosférickou hudbou, evokující tajemství starověkých časů. Tato hra je ideální volbou pro každého, kdo má rád logické hry a chce si procvičit strategické myšlení v působivém historickém prostředí.
Amber Escape
Logické hry - 18x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Ancient Maya Treasures
Logické hry - 20x
Hezky barevná a velmi dobře hratelná předělávka klasiky Bejeweled. Tedy budete hledat alespoň tři stejné krystaly a pomalu tak čistit hrací pole. Unikátní vlastností je nutnost odstranit určené dílky, jinak se nedostanete do dalšího levelu.
Casper haunted
Logické hry - 19x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Tinyverse
Logické hry - 56x
Zdařilá logická online hra, ve které budete kombinovat planety do malých bílých kruhů. Čím více planet, tím je celá hra těžší. Tinyverse je laděná tak trochu do herního retro kabátu, ale je skvěle hratelná a dokonale zavaří váš mozek.
Rancho Ranch
Logické hry - 41x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 36x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Golden Squirrel 2
Logické hry - 26x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
hra v Unity3D
Free Online Sudoku
Logické hry - 115x
Pokud hledáte hru Sudoku, kterou byste si mohli zahrát zcela zdarma, tak už nemusíte dál hledat. Jednu takovou tu pro vás máme. Jedná se o sudoku v Unity3D s dobrou hratelností a grafikou. Na výběr máte 3 obtížnosti.
Fireman
Logické hry - 17x
Jistě víte, že naši stateční hasiči plní velice zodpovědnou práci. Co myslíte, obstojíte, pokud budete mít zkusit si, jaké je to je v jejich kůži? Máte málo času, a za úkol postavit požární potrubí k hydrantu.
Poclick
Logické hry - 35x
Jednoduchá ale o to více chytlavá logická super hra, ve které budete tvořit linie stejných prvků. Trochu hra připomíná oblíbené hry tetris a různé spoj tři symboly hry. Podaří se vám docílit nejvyššího skore?