Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 4150x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Letter Monsters
Logické hry - 17x
Originální hra na přemýšlení. Budete spojovat písmena abecedy tak, abyste vytvořili trojice stejných písmen. Jakmile máte trojici, přibyde další písmeno a pokračujete. Hra vyžaduje opravdu rychlé přemýšlení.
Bounzy Halloween
Logické hry - 27x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Confusebox - žárovková logika
Logické hry - 229x
Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.
Monkey Go Happy Marathon 3
Logické hry - 21x
Tvůrci oblíbené herní ságy Monkey Go Happy nás zásobují opět dalším dílem, tentokrát z řady Marathon. Jde již o třetí díl hry, ve které budete řešit logické minihry. Dokážete projít všemi úrovněmi a zapsat se do tabulky nejlepších hráčů? Určitě zkuste i Marathon 1 a Marathon 2.
GO Virus
Logické hry - 993x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Assembler 3
Logické hry - 27x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
Snoring
Logické hry - 28x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
The Life Ark
Logické hry - 42x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Angry Birds Elimination
Logické hry - 18x
Další klasika na způsob spojování tří stejných symbolů. Tentokrát v kabátku oblíbených ptáčků Angry Birds. Odstraňte vždy alespoň tři stejné dílky. K eliminaci dílků můžete využít i bomby.
Jolly Jong - Sands of Egypt
Logické hry - 29x
Velmi hezky udělaný mahjong, který vás svou atmosférou zavede do prostředí tajuplného Egypta. Odebírejte postupně všechny hrací kameny z plochy. Odebrat můžete pouze kameny, které nejsou nijak blokované.
Monkey Go Happy Tales
Logické hry - 41x
Pomozte roztomilé opičce najít všechny malé opičky a rozveselit ho. Přitom na vás čeká celá řada logických hádanek a rébusů. Vyřešte všechny úkoly co nejrychleji a opět učiňte opičky šťastnými. Monkey Go Happy hry jsou opravdu oblíbené a určitě si oblíbíte i tento díl.
Tom and Jerry Memory-Happy
Logické hry - 31x
Odstraňte tyto objekty tak, aby se tom a jerry dostali od sebe. Pokud se sami sebe dotknout, tak jste úroveň nesplnili. Tato hra obsahuje celkem 20 skvělý úrovní. Tak se do toho pustťte.
Submachine 8: The Plan
Logické hry - 31x
Vaším úkolem je vytvořit nějaký portál. Najděte způsob, jak ho vytvořit. Sbírejte v této super hře různé objekty se kterými budete si budete různě pomáhat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Divide
Logické hry - 17x
Vyzkoušejte si práci se dřevem díky logické hře Divide. Dostanete před sebe vždy nějaký geometrický útvar vyrobený ze dřeva, který potřebujete rozřezat na určitý počet kousků, ale k dispozici máte pokaždé pouze omezený počet řezů. Bude tedy nutné rozmyslet si některé tahy dopředu, protože se můžete jinak nepěkně zaseknout.
The smurfs
Logické hry - 50x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.