Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Penguins Attack 4
sponzorované odkazy

Penguins Attack 4

Hrajete online hru Penguins Attack 4

Již čtvrté pokračování hry s názvem Penguins Attack přináší další zábavu s tučňáky, kteří se pokoušejí probojovat až na konec svojí cesty. V tom jim jednoznačně musíte zabránit budováním takticky vhodně rozmístěných obranných věží. Při umisťování obrany můžete šikovně pozměňovat trasu, kudy se tučňáci ubírají.

ovládání hry Penguins Attack 4

Myš • 5.3 MB • 111x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Mushroom Defender
Strategie - 32x
Skvělá strategická hra, ve které budete muset kolem příchozích cest rozestavět obranné věže, aby jste zabránili průchodu nepřátel. S každým novým kolem vaši nepřátele sílí. Vyhrajete tento boj?
Worlds Guard
Strategie - 0x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Resort Empire
Strategie - 58x
Tak tohle je herní pecka pro všechny stratégy. V Resort Empire si budete budovat vlastní hotelové impérium. Nejprve je tu těžký začátek v podobě prázdné budovy, ale postupně, jak budete vydělávat, bude vzkvétat i váš hotel.
Castle Restaurant
Strategie - 38x
Castle Restaurant je podařená gamesa, ve které se stanete vedoucím zámecké restaurace. Musíte se postarat o usazení hostů ke stolu, přijetí objednávky a samozřejmě o její rychlé vyřízení. Vyděláváním peněz můžete rozšířit vybavení a nabídku restaurace.
Janes Realty
Strategie - 23x
Dívka jménem Jane se stala realitní makléřkou a musí se podílet na obchodu s pozemky, na kterých vyrůstají skvělé budovy. Pomozte jí v její práci a doveďte jí k velkým úspěchům. Velkou výhodou této hry je její lokalizace do českého jazyka, díky čemuž si jí mohou užít i lidé, kteří tolik neovládají cizí jazyky.
Expendables 3: TD
Strategie - 184x
Výborná strategická online hra ve znamení filmu The Expendables 3. Vaším úkolem v této tower defense hře je ubránit se všem nepřátelským jednotkám, které se na vás valí.
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 21x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Master of the secret sea
Strategie - 0x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
Underground Army
Strategie - 25x
Propracovaná real-time strategie s dobrou hratelností. Braňte za pomoci svých bojových jednotek vaše město a jeho obyvatele. Musíte vyrábět vojenské jednotky a vylepšovat důležité stavby. Ovládání je dobře vysvětleno ve hře.
Defend Your King
Strategie - 29x
Jak už název celkem jasně napovídá, půjde v této super hře o cohranu vašeho krále. Na něj útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy proti nim postavte své speciálně vycvičené bojovníky a vyhrajte.
Knights and Kastles
Strategie - 50x
Strategická online hra s trochu jednodušší grafikou, ale o to lepší hratelností. Vaším cílem bude dobýt hrad, který ochraňují nepřátelské jednotky.  Také musíte bránit svůh hrad před nájezdy nepřátel. Postupně postavte budovy, vytvořte armádu a nenechte soupeře vyhrát.
Storm Tower Defence
Strategie - 8x
Obranná strategická hra Storm před vás klade nelehký úkol - ubránit vaše velitelství před útokem nepřítele. Postavte na strategická místa silné věže a doufejte, že nikdo neprojde. Peníze získáváte z dolů, kterých ale můžete postavit pouze omezený počet. Doporučuji stavět doly a co nejdříve "Big Defense Gun".
Zombie Tactics
Strategie - 24x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
Cell Defense
Strategie - 23x
Cell Defense je zajímavá obranná online hra pro všechny hráče. Jako velitel Tomova imunitního systému se musíte starat o obranu před bakteriemi. Hra skloubí prvky vzdělávací hry a strategie.
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 30x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.