Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Red Ball 2
sponzorované odkazy

Red Ball 2

Hrajete online hru Red Ball 2

Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.

ovládání hry Red Ball 2

myší, viz instrukce ve hře • 1367x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Egypt Puzzle
Logické hry - 16x
Pěkná logická online hra, ve které je vaším úkolem posunovat barevné bloky tak, abyste spojili vždy alespoň tři bloky stejné barvy.
Dribble king
Logické hry - 6x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Two Pipes
Logické hry - 8x
Ukažte svoje logické uvažování a najděte správnou cestu z jedné strany herní obrazovky na druhou. Potřebujete totiž vylézt z jedné trubky a najít cestu do druhé, aby se dalo pokračovat dále. Hlavním hrdinou je podivný zelený tvor, který dokáže cestovat potrubím. Autoři si připravili slušný počet úrovní.
The Treasures of Montezuma 2
Logické hry - 9x
Montezumův poklad je tu se svým druhým pokračováním. Opět budete hledat vždy alespoň tři stejné krystaly v řadě. Cílem je v každé úrovni odstranit všechny hrací krystaly. Mezi úrovněmi nechybějí ceněné upgrady.
Factory Balls
Logické hry - 924x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.
Football Crush
Logické hry - 2x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Tinysasters
Logické hry - 6x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 5x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Civiballs: Xmas Levels Pack
Logické hry - 4x
Civiballs patří mezi velice oblíbené hry, a proto se dočkala dalšího pokračování v podobě nových úrovní. Jedná se o speciální vydání vyrobené pro časy Vánoc. Potřebujete dostat všechny barevné koule do korespondujících vánočních krabiček. Postupem času se navyšuje obtížnost a musíte tedy začít více přemýšlet.
Pegatron
Logické hry - 10x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Double 12 domino
Logické hry - 4x
Vyzkoušejte oblíbenou deskovou hru domino. V tomto případě se jedná o trochu upravené domino, ve kterém budete skládat dílky tak, aby váš konečný výsledek byl dělitelný sedmi a skóre bylo více než 120 bodů, abyste se dostali dál ve hře.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 5x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Giraffe Above
Logické hry - 5x
Vžijte se do kůže jedné hladové žirafy, která by ráda spásla všechna jablka po celé Africe. Aby se jí to mohlo povést, vezmete si ji tedy na starost a musíte její dlouhatánský krk dostat přes různé překážky. Zároveň si dávejte pozor, aby se žirafí hlava nikde nezapletla a nesmotala se do jednoho velkého uzlu.
Sobics school
Logické hry - 5x
Výborná logická hříčka, která vám dodá dobrou náladu na celé hodiny. Nabízí skvěle malované prostředí, takže je na odpočinek ideální. Úkolem je sestavit alespoň čtveřice obdélníčků se stejnou barvou.
Fodder 2
Logické hry - 6x
I hra s názvem Fodder se dočkala svého druhého pokračování. Zvířátka jsou opět velice hladová a vaším úkolem nebude nic jiného, než je pořádně nasytit. K dispozici máte kanón, ze kterého se dá krásně vystřelovat jídlo, jež se tím ani nepoškodí. Cestou se snažte posbírat veškeré hvězdičky z hrací plochy.