Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Red Ball 2
sponzorované odkazy

Red Ball 2

Hrajete online hru Red Ball 2

Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.

ovládání hry Red Ball 2

myší, viz instrukce ve hře • 248x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 42x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 473x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.
Happy Dead Friends
Logické hry - 25x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Simpleton Jack
Logické hry - 26x
Povedená logická plošinovka v hlavní roli s mimozemšťanem. Ten hledá cestu z bludiště a neví moc jak na to. Na vás je, abyste ho provázeli celou řadou překážek a hádanek. Stavte kvádry tak, abyste vytvořili cestu k cíli.
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 24x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).
Catch the Candy Halloween
Logické hry - 21x
Podivně vyhlížející malá fialová příšerka se vydává na dobrodružství, protože je pořád hladová a chtěla by sníst co nejvíc sladkostí. Naštěstí jsou sladkosti rozeseté všude po okolí, a proto může nakrmit svůj žaludek. Klikejte po okolí a snažte se někde přichytit, aby se příšerka mohla dostat k jídlu.
Binga
Logické hry - 58x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Cannon dog
Logické hry - 725x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Paper Cannon 2
Logické hry - 31x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
The Ploy
Logické hry - 33x
Hra The Ploy se odehrává ve vesmírném prostředí. Potřebujete dostat všechno z hrací plochy, což budete provádět vzájemným vyrážením pryč. Nesmíte pouze svůj asteroid vypustit do volného vesmíru. Vyzkoušet si můžete na dvě desítky velice zajímavých logických úrovní, v nichž si osvědčíte svoje uvažování.
Fodder
Logické hry - 42x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Red Ball 4 vol. 2
Logické hry - 6x
Další díl z oblíbené herní série Red Ball na sebe nedal dlouho čekat a čtvrtý díl s označením vol. 2 si můžete vychutnat. Opět dostanete na starost červený míček, se kterým potřebujete splnit všechny zadané úkoly. Většinou se jedná o poměrně záludné logické oříšky, nad nimiž je potřeba se chvíli zamyslet.
Blue Puzzle
Logické hry - 11x
V logické hře Blue Puzzle budete trápit váš mozek nad řešením zajímavé skládanky. V každé úrovni máte na hracím poli zhasnutá některá políčka. Vaším úkolem je je rozsvítit. Na tom by nebylo nic složitého. Neúprosné a nervydrásající je však omezení počtu tahů, které můžete provést. Ze začátku je superhra Blue Puzzle poměrně těžká, ale až pochopíte princip, skvěle se pobavíte.
Jungle Crash
Logické hry - 523x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.