Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Red Ball 2
sponzorované odkazy

Red Ball 2

Hrajete online hru Red Ball 2

Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.

ovládání hry Red Ball 2

myší, viz instrukce ve hře • 80x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Feed the Panda
Logické hry - 0x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
Burn Everything
Logické hry - 0x
Znamenitá logická superhra, ve které bude vaším úkolem zničit všechny herní objekty, které se v dané úrovni objeví. A jak budete objekty ničit? Musíte zapřemýšlet a jednou jedinou sirkou vytvořit plamínek na správném místě.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 0x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Beaver Blocks 2
Logické hry - 1x
Cílem této logické online hry je dostat hranatého bobra k jeho dětem. To provedete správným odstraněním objektů na hracím poli. První úrovně jsou zahřívací, ale brzy přituhne. Čeká na vás 30 náročných levelů.
Rollin Tot
Logické hry - 0x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Fragger
Logické hry - 0x
Jednoduchá ale zato pěkně chytlavá online hra, ve které budete házet granáty na své nepřátele. Hod musíte velmi dobře promyslet, protože granátů nemáte nekonečno a nepřítel se bude samozřejmě bránit,
Free The Pharaoh
Logické hry - 0x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Blox forever
Logické hry - 0x
Zajímavá oddechová hříčka s velkolepou hratelností. Přesouváte pomocí myši kostičky k sobě, aby stejné barvy zmizely. Nenechte ale své kostičky uvíznout, jinak nebudete moci úspěšně dokončit celý level.
Bomboozle 3
Logické hry - 0x
Třetí díl oblíbené kuličkové spojovačky Bamboozle. Vaším úkolem je najít na ploše stejně barevné kuličky, které označením odstraníte. Pokud se vám podaří spojit 5 stejných kuliček, tak vytvoří bombu, která vám v dalším hraním hodně pomůže.
Building Demolisher
Logické hry - 0x
Máte za úkol v této super hře znićit budovy. Pokud se vám to nepodaří, tak váš dělník bude upálen. V této hře máte omezený počet demoličních koulí, takže si vše nejdříve pořádně rozmyslete, abyste pak nemuseli úroveň opakovat.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 0x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
The Sweet Menace
Logické hry - 0x
Cílem logické hry The Sweet Menace je zničení protivníků, kteří se ukrývají v hradu. Na vás je správně zamířit a zničit hrad a s ním i nepřátele. Podaří se vám naladit skvělou mušku a dát do rány správnou sílu?
Assembots
Logické hry - 1x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.
Cover Front 2
Logické hry - 0x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
SeppuKuties
Logické hry - 0x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?