Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Public Car Parking
sponzorované odkazy

Public Car Parking

Hrajete online hru Public Car Parking

Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.

ovládání hry Public Car Parking

Myš • 1.19 MB • 914x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Fire Away - střelba lukem
Ostatní - 10x
Jednoduchá minihra, ve které se budete snažit trefit šípem přesně do středu terče. Hra Fire Away se ovládá klávesnicí - šipka vlevo/vpravo určuje sílu napnutí tětivy, šipka nahoru/dolů pak směr střely. V dalších úrovních máte v cestě různé překážky.
Amigo Pancho 2
Ostatní - 1159x
Udělejte v této hře vše pro to, abyste nepraskli balónek, na kterým visí tento kovboj. Dostaňte se do výše, co možná nejrychleji a bez sebemenších problémů, abyste získali co největší možné skóre.
Dog catch
Ostatní - 2x
V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 1x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
Animal Raceway
Ostatní - 4x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 2x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Yummy Nuts
Ostatní - 6x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
The crusher
Ostatní - 4x
Zahrajte si tuto hru u které se nudit jistě nebudete. Úkol této lehce brutální hry je jednoduchý. Pomocí myšky mačkejte hlavu kolemjdoucím lidem, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Kolik hlav dokážete zvládnout v časovém limitu? Za každou hlavu získáte určitý počet bodů. Kolik jich stihnete nasbírat?
Nightmare Runner
Ostatní - 728x
Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.
Enlarge Your Slip
Ostatní - 2x
Vyhoďte malého medvídka tak, aby doletěl co nejdále to jen půjde. Nápomocné Vám budou zvířátka, která Vás odhodí dále, ale také Vás mohou přibít k zemi. Takže se pusťte do hry. Nudit se určitě nebudete.
Rescufo
Ostatní - 3x
Rescufo je povedená vesmírná hříčka, ve které máte za úkol létat se svým kosmickým korábem a zachraňovat bratry mimozemšťany. Každého z nich chyťte a dovezte na jezdící pás - tím splníte úkol a postoupíte dále.
Balloon Bombardier
Ostatní - 2x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Learn to Fly
Ostatní - 826x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
Bomb Chain
Ostatní - 2x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
101 Dalmatins
Ostatní - 18x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.