Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Public Car Parking
sponzorované odkazy

Public Car Parking

Hrajete online hru Public Car Parking

Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.

ovládání hry Public Car Parking

Myš • 1.19 MB • 470x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Heavy Machines
Ostatní - 13x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Kit and Ellis
Ostatní - 0x
V této hře je Vašim úkolem přetahovat nejrůznější předměty z běžícího pásu na hrací plochu tak, abyste vždy vytvořili řadu nejméně třech stejných předmětů. Další podmínky pro postup do dalšího levelu jsou vypsány v horní části obrazovky.
The Paint Gunner
Ostatní - 0x
Střílejte pod sebe barvičkami, které vám dodají sílu při skocích nebo když budete skákat. Snažte se těchto barviček moc nevypotřebovat a doběhnout do cíle, za co nejlepší čas. Při každém opuštění úrovně musíte barvy odevzdat.
CrazeTruck
Ostatní - 0x
Hodně chytlavá hra, ve které budete ovládat menší terénní auto. Cílem je dostat auto přes překážky a hlavně na konci rychle sešlápnout brzdy, jinak tvrdě nabouráte. Hra se ovládá šipkama, brzda je šipka dolů, šipky vpravo/vlevo ovládají auto ve vzduchu, mezerníkem rapidně zrychlíte.
Auto Intellectual Parking
Ostatní - 1x
Hra budoucnosti. Tyto automobily se vznášejí nad zemí a vaším úkolem je zaparkovat na své místo. V budoucnosti to už bude trošku těžší zaparkovat na místo, které vám bylo vybráno. Vyhýbejte se všem projíždějícím autům.
Pheus and Mor
Ostatní - 0x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Enlarge Your Slip
Ostatní - 0x
Vyhoďte malého medvídka tak, aby doletěl co nejdále to jen půjde. Nápomocné Vám budou zvířátka, která Vás odhodí dále, ale také Vás mohou přibít k zemi. Takže se pusťte do hry. Nudit se určitě nebudete.
Rock Out
Ostatní - 0x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Fly Zombie Fly 2
Ostatní - 1x
Snažte se rozhoupat zombíka a pusťte ho v tu nejlepší chvíli. Vaším úkolem je s tímto zombíkem doletět co nejdále to bude možné. Po čase si můžete nakoupit různé vylepšení, které vám pomůžou v doletu.
Insectonator - Zombie Mode
Ostatní - 0x
Hra Insectonator se dočkala pokračování v podobě Zombie Mode. Oproti předchozímu dílu se v pokračování nachází různá vylepšení, díky nimž hra působí ještě o něco lépe, než první verze. Tentokrát dostanete za úkol likvidaci nebezpečných zombie. Tyto příšery přicházejí z různých stran. K dispozici máte různé zbraně.
Swim Ish Swim
Ostatní - 1x
Malý Ish je sympatická rybička, která si chce hezky v klidu a míru proplouvat oceánem. Bohužel ten je plný min a nebezpečných krvelačných monster. Samozřejmě mají zálusk zrovna na vaši rybku. Vaším úkolem bude ovládat rybku a vyhnout se nebezpečí.
Kámen nůžky papír
Ostatní - 3x
Tuto hru známe všichni z našeho dětství. Klasika "Kámen-Nůžky-Papír" provázela každého z nás. V této online hře si můžete virtuálně zavzpomínat. Hrajete proti počítači, pravidla jsou předpokládám každému naprosto jasná :).
Stabby
Ostatní - 0x
V této trošku brutální animaci se můžete podívat, jak to může dopadnout, když si budete chtít dát pearcing. Podívejte se na chlápka, který přijde do salónu a vybere si extra velký pearcing. Jak si s tím chlápek poradí?
Origami
Ostatní - 1x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
Drop Dead 2
Ostatní - 0x
Létající hadrové panenky v druhém pokračování úspěšné hry. Tato super hra nabízí celkem šest světů, mnoho nových efektů, vskutku krvavé scény a také editor hry. Nechybí ani bonusová hra proti velkému šéfovi.