Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Public Car Parking
sponzorované odkazy

Public Car Parking

Hrajete online hru Public Car Parking

Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.

ovládání hry Public Car Parking

Myš • 1.19 MB • 82x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Cards Wars
Ostatní - 1x
Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.
Punk-O-Matic - čistý punk, žádní Tokio Hotel
Ostatní - 1x
V minihře Punk-O-Matic se můžete proměnit v producenta punkové skupiny a vytvořit jim jejich průlomový hit. Na výběr máte přednastavené party pro bicí, basu a kytaru. Pokud máte rádi tvrdší muziku, určitě se budete bavit. Toto totiž nejsou žádná ořezávátka ve stylu Tokio Hotel, duuuude ;-).
Berzerk Ball 2
Ostatní - 0x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Diggin Gold
Ostatní - 0x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 0x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
Firefighters Rush
Ostatní - 18x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
Snot Put
Ostatní - 0x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.
Snowy
Ostatní - 0x
Máme tu roztomilou skákačku pro všechny mladší. Uvidíme Snowyho, roztomilého ledního medvídka, který se bude prodírat levely plnými nepřátel. Jsou všude, tak si na ně dávejte pokud možno velký pozor.
Insectonator
Ostatní - 0x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Rail of Death 2
Ostatní - 0x
Připojte se do této hry a utečte z tohoto tunelu za dvě a půl minuty. Zastřelte všechny překážky a vylepśujte váš vůz. Dokážete překonat tyto překážky, smrt a dostanete se ven v pořádku?
Tropical Jungle Escape
Ostatní - 0x
Vyjeďte s tímto džípem do tropické džungle, kde na vás čeká plno nástrah, které musíte samozřejmě překonat. Pokud se vám to nepovede, tak celou úroveň opakujete. Snažte se také zajet co nejlepší čas, abyste získali dobré skóre.
Zombie Punch
Ostatní - 0x
Vaše střední škola byla převrácena naruby. Snažte se v této hře přežít. Používejte vaše ruce k tomu, abyste zneškodnili veškeré zombie, kteří po vás půjdou. V této super hře naleznete opravdu hodně zábavy.
Crazy Hangover 3
Ostatní - 0x
Přijděte na to, co se vlastně na této bláznivé párty stalo. Hledejte všechno, co se vám bude zdát podezřelé. Opravdu to tady vypadá jak po výbuchu. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Ghost Train Ride
Ostatní - 2x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
Naughty Starleys
Ostatní - 0x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.