Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Public Car Parking
sponzorované odkazy

Public Car Parking

Hrajete online hru Public Car Parking

Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.

ovládání hry Public Car Parking

Myš • 1.19 MB • 247x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Swim Ish Swim
Ostatní - 34x
Malý Ish je sympatická rybička, která si chce hezky v klidu a míru proplouvat oceánem. Bohužel ten je plný min a nebezpečných krvelačných monster. Samozřejmě mají zálusk zrovna na vaši rybku. Vaším úkolem bude ovládat rybku a vyhnout se nebezpečí.
Sittin at a Bar
Ostatní - 19x
Sedíte v baru se známou místní ochmelou. Pomozte mu udržet rovnováhu na barové stoličce a při tom ještě chytat piva, které mu vrchní přihazuje. Jakmile vám opilec spadne na zem, přijede si pro něj policie.
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 39x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.
Orb
Ostatní - 32x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Tower Bloxx
Ostatní - 27x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Unlimited Rescue
Ostatní - 31x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.
Polar Trouble
Ostatní - 34x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Janes Hotel Family Hero
Ostatní - 14x
V roli mladé ženy si v této hře koupíte svůj vlastní zámek, který přestavíte na hotel. Do hotelu se postupně ubytovávají zákazníci a vy se o ně musíte co nejlépe starat a plnit všechna jejich přání.
Meeblings 2
Ostatní - 6x
V této hře máte jediný úkol. Klikat na jednoho ze smajlíků, který popožene ostatní smajíky do cíle. Klikáte vždy na smajlíka, který je jinak barevný. Hra má celkem hodně kol, takže se nudit určitě nebudete.
The Brawl - Ep.4
Ostatní - 19x
Hra Brawl je vždy taková bitkařská hra. Tentokrát budete muset zmlátit velice známou celebritu, která zpívá Gangnam styl. Je to Korejský zpěvák ze skupiny PSY. Tak se do toho dejte a dejte mu co proto.
Airport Madness 4
Ostatní - 47x
Snažte se v této hře zahrát na dispečera a dávejte si pozor, aby se vám žádné letadlo v této hře nesrazilo. Pusťte se do toho a dávejte si opravdu velký pozor v tom, komu dáváte přednost v letovém prostoru.
Precision Parking
Ostatní - 42x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
Cripple Cannon
Ostatní - 276x
Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.
Driving School GT
Ostatní - 45x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 244x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.