Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flash Lane Bowling
sponzorované odkazy

Flash Lane Bowling

Hrajete online hru Flash Lane Bowling

Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.

ovládání hry Flash Lane Bowling

myší, viz instrukce ve hře • 0.15 MB • 2438x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Skate Tokyo - na prkně do ulic
Sport - 0x
Vyzkoušejte si jízdu na skateboardu v ulicích Tokia. Není to zas tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. V této superhře na vás totiž číhají různé překážky a zábrany. Taky se musíte vyhýbat chodcům, kteří přecházejí silnici, kde se jim zachce. Když seberete brýle, tak naberete vyšší rychlost.
Bloony Wheel
Sport - 1x
V této hře máte jediný, avšak poněkud složitější úkol. Dostat se do cíle a postoupit tak do dalšího kola. Ovládáte jakési kolo, které je zavěšeno na balónku. V prvních kolech se naučíte kolo ovládat. Čím vyšší level, tím větší obtížnost.
Brazil World Cup 2014
Sport - 5x
Ukažte světu, že jste nejlepším fotbalovým hráčem s přesnou muškou a bleskurychlými reakcemi. Zamiřte, nastavte sílu kopu a jděte na to. Podaří se vám vsítit co nejvíce gólů a získat tak maximální počet bodů?
1 on 1 Soccer
Sport - 3x
Pěkně zpracovaný fotbálek ve flashi. Nemusíte se bát, že byste v utkání nedali góla - jde to docela snadno. Ovšem i tak to jde i soupeři, proto se hodně snažte a nastřílejte více gólů než on. Můžete zkusit hru proti počítači nebo proti hráči u stejného počítače.
King of Defenders
Sport - 3x
Praví fanoušci fotbalu jistě poznají takové jméno, jak je John Terry, král fotbalových obránců. V této máte jak je zřejmé vstřelit co nejvíce gólů do brány a vyhrát tak pohár. Na chybu máte jenom tři pokusy.
Stickman Freestyle BMX
Sport - 1x
Jedním z oblíbených témat super her jsou i hry s bmx kolem, na kterém děláte různé triky. Stejně jako v této online hře. Čím lepší triky předvedete, tím více bodů získáte. Posléze můžete nakoupit různá vylepšení.
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 11x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Forest challenge 2
Sport - 1x
Výborný minigolf pro chvíle nudy. Poskytne zábavu na dlouhou dobu, jako každá správná hra. Vytáhněte svoje hole a naleštěte míček. Tahle hra má spoustu různých nástrah a jamky jsou v těžkou přístupných místech.
Skate Mania
Sport - 6x
Další ze skupinky skateboardových superher. Tentokrát se projedete ve městě, které je pro takovou adrenalinovou jízdu jako stvořené. Překonejte všechny překážky a předvěďte nejlepší bodově ceněné triky.
Spanish League
Sport - 4x
V této fotbalové super hře máte možnost zahrát si za některý ze španělských fotbalových klubů. Pomocí kopání penalt se můžete probojovat k vítězství. Dobře miřte, jinak skončíte mezi čutálisty z hornídolní.
Put it in - super minigolf
Sport - 1x
Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.
Trick Hoops Challenge
Sport - 1x
Zažijte typickou pouliční basketbalovou soutěž. Zvolte si způsob, kterým chcete dát koš. Pokud se vám to povede, soupeř musí váš kousek zopakovat, jinak přichází o body. To samé musíte dělat vy v případě, že soupeř dá koš.
Cannon Basketball
Sport - 3x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Closing Dimensions
Sport - 2x
S normálním minigolfem může být sranda, ale co teprve, máte-li všechny jamky rozestavěné různě v prostoru? To už chce opravdu pevné nervy a přesný odhad. Myslíte, že je to pro vás? Nic nebrání si to zkusit.
Super Wiggi-Ball
Sport - 10x
Oddychová pinkačka, ve které budete odrážet míč na soupeřovu stranu. Pokud se vám podaří docílit šesti bodů, tak vyhráváte, jinak budete muset zakusit hořkou porážku. Dopinkáte se až do konce hry?