Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flash Lane Bowling
sponzorované odkazy

Flash Lane Bowling

Hrajete online hru Flash Lane Bowling

Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.

ovládání hry Flash Lane Bowling

myší, viz instrukce ve hře • 0.15 MB • 440x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
hra v Unity3D
Axis Football League 2014
Sport - 30x
3D sportovní online hra, ve které si zahrajete americký fotbal. Vyberte si svůj tým z nabídky 32 týmů a veďte ho až k vítězství v Poháru. Jestli hrajete rádi herní klasiku Madden, tak se vám hra bude líbit.
Baseball Batting Champ
Sport - 11x
Otestujte váš postřeh v této sportovní minihře. V roli pálkaře se snažte trefit míček a odpálit ho co nejdál, nejlépe až k divákům, což vám přinese bonus za homerun. Můžete si zvolit dvě obtížnosti a jednoho ze šesti hráčů.
Super league
Sport - 22x
Tahle hříčka jistě moc potěší všechny hráče nebo třeba i fanoušky ledního hokeje. Vaším cílem je nastřílet pokud možno co nejvíce gólů. Pozor na výběr správné síly a postavení při střele na bránu.
Blafuj jako Beckham
Sport - 22x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.
Shooting Hoops
Sport - 11x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.
Hot Bikes
Sport - 17x
Hot Bikes je další superhra z plejády sportovních her, ve kterých budete řídit motorku. Cílem je překonat všechny překážky a hlavně udržet jezdce na motorce. Za body můžete motorku vylepšovat.
Sumo Wrestling Tycoon
Sport - 42x
Zajímavý tycoon, který potěší nejednoho sportovního stratéga. Máte 50 dní na to, abyste vytrénovali a vykrmili svého sumo zápasníka. Musíte se pokusit porazit co nejvíce sumo zápasníků, kteří vám vstoupí do ringu. Sumo Wrestling Tycoon je herní bomba, patří mezi nejlepší hry roku 2013.
Disc Golf
Sport - 31x
Chytlavá variace na klasický golf, tentokrát se však nepoužije pálka ani míček, ale jeden ze čtyř disků. Každý disk létá jinak, proto je nutné vše dobře promyslet. Hra se ovládá myší.
Football
Sport - 14x
Myší zamiřte balón tak, aby vletěl přímo do branky. Dávejte si pozor, aby jste míč netrefili do obránců. Chce to dobrou přesnost a trošku zamyšlení nad tím, kam míč pošlete. Můžete používat různé falše. Pusťte se do hry a ukažte, jaký fotbalista ve Vás je.
Shadow Factory
Sport - 21x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
Virtual Curling
Sport - 32x
Curling, nebo též česky metaná, je jedním z olympijských sportů. Na ledové ploše se dva týmy postaví proti sobě a pokouší se umístit svoje kameny co nejblíže do středu nakresleného terče. Zároveň se snaží mít jich blíže středu více, než soupeř, jehož kameny mohou být takticky odstraněny. Pokud máte zájem si vyzkoušet curling aspoň v internetové hře, pak se nabízí Virtual Curling.
Skate Mania
Sport - 53x
Další ze skupinky skateboardových superher. Tentokrát se projedete ve městě, které je pro takovou adrenalinovou jízdu jako stvořené. Překonejte všechny překážky a předvěďte nejlepší bodově ceněné triky.
Stick Figure Badminton 2
Sport - 131x
V této skvělé hře budete hrát badminton se sportovci, které si samí vyberete. Vaším úkolem je nasbírat co největší skóre a dostat se dále. Můžete také hrát pouze se strojem, ale to je velmi jednoduché.
Championship Golf 3D
Sport - 23x
Zajímavě pojaté zpracování golfu na počítači. Vyzkoušejte váš odhad na 9 jamkovém hřišti. Před odpalem je nutné zvážit sílu větru, úhel a samozřejmě sílu odpalu. Hra se ovládá myší a šipkama, kterými volíte směr. Prvním klikem zvolíte sílu úderu a druhým klikem směr.
Stickman Freestyle BMX
Sport - 25x
Jedním z oblíbených témat super her jsou i hry s bmx kolem, na kterém děláte různé triky. Stejně jako v této online hře. Čím lepší triky předvedete, tím více bodů získáte. Posléze můžete nakoupit různá vylepšení.