Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flash Lane Bowling
sponzorované odkazy

Flash Lane Bowling

Hrajete online hru Flash Lane Bowling

Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.

ovládání hry Flash Lane Bowling

myší, viz instrukce ve hře • 0.15 MB • 250x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Free Rider 3
Sport - 0x
Dlouho očekávané pokračování hry Free Rider, která je plná sportovní akce a adrenalinu. Nasedněte na své zbrusu nové BMX kolo a vydejte se na chytlavý závod. Vyzkoušejte tratě od ostatních uživatelů, nebo si vytvořte vlastní.
Paper Sumo
Sport - 1x
Sumo patří mezi tradiční japonské sporty, které jsou v širším povědomí po celém světě. Většinou se spolu utkávají opravdu silní zápasníci, kteří se snaží vytlačit soupeře mimo vyznačené území. Vyzkoušet si tento sport můžete i v této počítačové hře, kde se proti sobě postaví dvojice papírových borců.
Hot Blood Boxing
Sport - 2x
Chcete se stát mistrem boxu jako legenda Rocky? Zkuste to v této pěkné boxovací gamesce. Soupeřit o titul můžete s počítačem a nebo s dalším hráčem u počítače. Vrhněte se do ringu a zatočte s protivníkem.
Kung Fu Kick Off
Sport - 2x
Myslíte si, že dokážete porazit Kung Fu Pandu ve stolním fotbálku? Vyzvěte pandu na sportovní souboj a uvidíme, kdo má rychlejší reakce a kdo dokáže vstřelit během pár minut nejvíce gólů. Miřte dobře a také dobře braňte.
Gully Cricket
Sport - 0x
Hráli jste někdy kriket? Nevyznáte se v jeho pravidlech? Nevadí, v této hře prakticky žádná pravidla nejsou. Gully Cricket vás zavede do jednoho indického města, kde se svádí urputný boj o mistra kanálové ligy kriketu. Pokud se vám bude dařit odpalovat míček, soupeřům se to nebude líbit a zřejmě se strhne menší bitka...
Rocking Roadie
Sport - 1x
Hra pro správné rockery, kteří se chtějí zabavit. Co by to ale bylo za rockera bez motorky, že? Naložte všechnu svojí hudební aparaturu, abyste mohli vyrazit na koncertní šňůru. Ale opatrně, nepřevraťte se.
World cup headers
Sport - 0x
V online hře World Cup Headers si můžete zahrát fotbal trochu volejbalovým způsobem :-). Vaším úkolem je odhlavičkovat míč přes síť k soupeři. Ovládání je jednoduché, zábava zaručena. Vyhrajte mistrovství světa.
Sports Heads Football
Sport - 1x
Herní série Sports Heads přináší další pokračování a nový sport. Tentokrát si můžete vyzkoušet fotbal s hlavami. Snažíte se trefit branku a v tom můžou pomáhat různé bonusy. Proti vám se postupně postaví různé osobnosti světového fotbalu s deformovaný jmény. Pro poznání některých hráčů musíte znát fotbalovou historii.
Free Kick Madness
Sport - 5x
V této hře si zahrajete na fotbalového útočníka, který se snaží ve svých 20 pokusech nastřílet co nejvíce gólů. S každým golem, který dáte soupeři přibude jeden obránce, který vám bude snažení znepříjemňovat.
Backyard Sports
Sport - 2x
Pěkná sportovní super hra, ve které si na dvorku za vaším domem zahrajete baseball. Náš hrdina touží po kariéře profesionálního hráče baseballu, nejprve se však musí zdokonalit a vypracovat se tvrdým tréninkem. Pokuste se například odpálit homerun.
hra v Unity3D
Free Running 2
Sport - 0x
Pokud máte rádi adrenalinové běhání po zdech a dechberoucí parkour, tak je to hra dělaná pro vás. Máte možnost si zaskákat a užít pár triků v této sportovní 3d hře v Unity3D. Skvělá grafika, skvělá hratelnost, maximální zábava.
BMX Backflips
Sport - 0x
Pěkná závodní online hra s bmx kolem. V každé úrovni budete mít určitý úkol a ten musíte splnit. Vždy jde o nějaký trik, takže budete potřebovat rychlý postřeh a nemalý díl talentu. Podaří se vám tuto super hru dohrát až do konce?
Twisted Tennis
Sport - 6x
Chopte se rakety a zkuste změřit své schopnosti se soupeřem v této super tenisové online hře. Hru můžete hrát i ve více hráčích, takže není nutné se spoléhat pouze na počítačového soupeře.
German Autobahn
Sport - 0x
Vyzkoušejte si jaké to je řítit se ve formuli po německé dálnici, navíc v pěkně hustém provozu. Online hra German Autobahn se ovládá pouze šipkama, je docela náročné vyhýbat se všem autům a zdárně dojet do cíle.
Dodgeball Show - vybíjená
Sport - 0x
Zahrajte si sportovní hru Dodgeball Show, která vás zavede do turnaje ve vybíjené. Svůj tým ovládáte myší, chyťte míč a pokuste se jím trefit soupeřova hráče s co největší silou. Držte své hráče co nejdál od soupeře.