Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flash Lane Bowling
sponzorované odkazy

Flash Lane Bowling

Hrajete online hru Flash Lane Bowling

Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.

ovládání hry Flash Lane Bowling

myší, viz instrukce ve hře • 0.15 MB • 283x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Heads Football
Sport - 38x
Herní série Sports Heads přináší další pokračování a nový sport. Tentokrát si můžete vyzkoušet fotbal s hlavami. Snažíte se trefit branku a v tom můžou pomáhat různé bonusy. Proti vám se postupně postaví různé osobnosti světového fotbalu s deformovaný jmény. Pro poznání některých hráčů musíte znát fotbalovou historii.
Bowlees
Sport - 26x
Kuželky a bowling patří mezi poměrně zajímavé sporty, kde je cílem shodit co největší počet kuželek. O kuželky především půjde i ve hře Bowlees, kde se ocitnete na jedné planetě, na níž se kuželky rozmnožily a vaším úkolem bude všechny sestřelit. Hra nabízí poměrně zajímavý herní princip, který se příliš často nevidí, a proto stojí za vyzkoušení.
Soccer Balls 2
Sport - 19x
Druhé pokračování hry Soccer Balls se opět odehrává v netradičním prostředí, kde se s různými druhy fotbalových balónů pokusíte vstřelit branku. Na začátku si vyberete svůj tým, nebo si ho vytvoříte, a poté už se směle vydáte do akce. Narazíte na různé překážky, které stojí v cestě a musíte je nějakým logickým způsobem překonat.
Sports Heads Football Championship
Sport - 63x
Pokud patříte mezi ty, kterým se zalíbila sportovní série Sports Heads, pak si nesmíte nechat ujít další pokračování s podtitulem Football Championship. Dostanete možnost zvolit si jeden z nabízených týmů, kterého se ujmete během náročné sezóny a pokusíte se ho dovést k celkovému vítězství v ligové soutěži. Chybět opět nemohou nejrůznější bonusy.
Cannon Basketball
Sport - 33x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Tennis Ace
Sport - 33x
Tennis Ace je patrně nejlépe zpracovaný tenis, který si mezi online hrami můžete zahrát. Můžete si vybrat povrch, na kterém chcete hrát - pomalejší antuku a nebo trávu s rychlejšími odskoky. Na výběr máte také tři soupeřky, z nichž nejlepší je Claudia. Avšak ani ta není neporazitelná. Po chvíli tréninku jí to natřete 3:0 a zlatá mísa je vaše ;).
Office Minigolf
Sport - 337x
Nudíte se v kanceláři? Zahrajte si tento výborný minigolf. Golf můžete hrát až se 4 hráči na celkem 18 jamkách. U každé jamky si můžete zvolit startovní pozici míčku. Pak už nastavíte směr a sílu úderu, a můžete doufat, že se váš míček dostane do jamky. Zábavná sportovní hra Office Minigolf je obohacena o pěknou hudbu a vtipné doprovodné zvuky.
Bowling
Sport - 30x
V této hře se můžete procvičit v různých taktikách házení bowlingové koule. Vyberte si boty, správnou kouli a poté se už jen vrhněte na bowlingovou dráhu. Dokážete srazit všechny kuželky na jednou nebo budete potřebovat více ran.
Football Kicks
Sport - 20x
Pěkná fotbalová webhra, ve které na vás čeká exekuce trestných kopů. Velmi pečlivě zvažte sílu a úhel kopu a snažte se vstřelit gól. Podaří se vám s vaším týmem zdolat všechny soupeře a zvítězit na mistrovství?
Bowling kids shake
Sport - 240x
Ani si nemusíte kazit zdraví v zakouřených provozovnách a můžete si bowling zahrát klidně doma na vašem počítači. Hra je velmi příjemná a graficky povedená, takže vám přeji dobrou zábavu a hodně štěstí..
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 21x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
Boxing Live
Sport - 35x
Tak takhle dobrá boxovací super hra tady už dlouho nebyla, pokud vůbec někdy. Vytvořte si svého boxera, trénujte ho, vylepšujte a poražte nejsilnější bojovníku v ringu. Stanete se oslavovaným šampionem?
Pinch-Hitter 2
Sport - 20x
Pokračování oblíbené online hry Pinch-Hitter přináší řadu novinek. Nyní si můžete zvolit baseballový tým a barvy svého dresu. Kromě odpalování homerunů se budete snažit také o trefení všech nadhozů - out by znamenal konec hry. Dostanete se až do profesionální ligy nebo skončíte na plácku za barákem?
Stick Figure Badminton 2
Sport - 54x
V této skvělé hře budete hrát badminton se sportovci, které si samí vyberete. Vaším úkolem je nasbírat co největší skóre a dostat se dále. Můžete také hrát pouze se strojem, ale to je velmi jednoduché.
Rocky Legends
Sport - 37x
Pěkná sportovní online hra, ve které budete ovládat slavného boxera Rocky Balbou. Ten je právě v tělocvičně a trénuje přímé údery. Pomocí kláves X a Z naberte sílu a snažte se předat energii do všech boxovacích pytlů.