Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Flash Lane Bowling
sponzorované odkazy

Flash Lane Bowling

Hrajete online hru Flash Lane Bowling

Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.

ovládání hry Flash Lane Bowling

myší, viz instrukce ve hře • 0.15 MB • 1204x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil 2
Sport - 24x
Super šampionát ve volejbale se přesunul do Brazílie, kde na vás čeká několik výživných utkání. Hru si můžete zahrát proti dalším hráčům online, takže o zábavu a napětí nebude nouze. Podaří se vám vyhrát všechny zápasy?
Kung Fu Kick Off
Sport - 25x
Myslíte si, že dokážete porazit Kung Fu Pandu ve stolním fotbálku? Vyzvěte pandu na sportovní souboj a uvidíme, kdo má rychlejší reakce a kdo dokáže vstřelit během pár minut nejvíce gólů. Miřte dobře a také dobře braňte.
Sewer Skater - jízda na skejtu
Sport - 18x
Vytáhněte svůj skateboard a vyrazte předvádět ty nejlepší triky, které na něm umíte. Vše ovšem budete předvádět v kanále a pokud nedokážete v každém kole udělat triky do určitého počtu bodů, vykoupete se ve splaškách.
Army Boxing
Sport - 22x
Staňte se elitním vojákem. Nejdříve ovšem budete muset prokázat jisté dovednosti. Jednou z nich je i umění boje muže proti muži. Navlečte si boxerské rukavice a předveďte své schopnosti.
100m Hurdles - běh přes překážky
Sport - 15x
Vyzkoušejte tuto bezvadnou sportovní superhru, která se odehrává na běžecké trati. Vyberte si svého běžce, podívejte se na ovládání a připravte se na bezchybný start. Podaří se vám proběhnout cílem jako první?
Sumo
Sport - 9x
Zápasy těžkotonážních tlouštíků na vašem monitoru. Utkejte se s těmi nejsilnějšími sumo zápasníky a ukažte co ve vás je. Hra je sice jednoduchá, ale přesto velmi zábavná. Váš úkol je jasný - dostat soupeře ze žíněnky.
Hot Blood Boxing
Sport - 38x
Chcete se stát mistrem boxu jako legenda Rocky? Zkuste to v této pěkné boxovací gamesce. Soupeřit o titul můžete s počítačem a nebo s dalším hráčem u počítače. Vrhněte se do ringu a zatočte s protivníkem.
Powergolf
Sport - 25x
V této hře si zahrajete golf, u kterého se nudit určitě nebudete. Ve hře najdete mnoho netradičních překážek, se kterými se budete muset vypořádat, ale také se dočkáte bonusů, které Vám jistě pomohou. Dokážete se trefit do jamky?
Blafuj jako Beckham
Sport - 22x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.
Dodgeball Show - vybíjená
Sport - 17x
Zahrajte si sportovní hru Dodgeball Show, která vás zavede do turnaje ve vybíjené. Svůj tým ovládáte myší, chyťte míč a pokuste se jím trefit soupeřova hráče s co největší silou. Držte své hráče co nejdál od soupeře.
Thump! - závody v dodávce
Sport - 25x
Závodit se dá v ledasčem. V online hře Thump! si zkusíte časovku s dodávkou. U každé trati musíte pokořit zadaný čas. Za sražení kuželů dostanete trestné vteřiny, za vražení do zábran ztratíte rychlost. Jak sami zjistíte, udržet dodávku na trati není vůbec snadné. Hra se ovládá šipkama.
Disco Bowling
Sport - 50x
Máte rádi bowling? Tak to se u této hry určitě pobavíte. V této ne zrovna složité hře je Vašim úkolem shodit všechny kuželky, které máte na své hrací dráze. Chce to namířit určit sílu letu a poté už jen doufat, že to bylo správně a že nezůstane stát ani jedna kuželka.
Golf Jam
Sport - 25x
Pěkný golf, ve kterém si můžete vybrat z pěti postaviček. Pak už vás čekají úkoly na greenu. V každé úrovni je vaším úkolem dostřelit míček na určité místo. Hra Golf Jam se ovládá myší - nejprve nastavíte úhel a pak sílu.
Sports Heads Cards Soccer Squad Swap
Sport - 21x
Další pokračování herní série Sports Heads se tentokrát odehrává v trochu jiné rovině. Jedná se totiž o pěknou karetní hru, kde dostanete k dispozici určitý počet karet s obrázky a jmény hráčů, přičemž každý hráč má své číselné hodnocení. Utkáváte se s protivníkem a snažíte se vytáhnout kartu s vyšší hodnotou.
Risky Rider 5
Sport - 33x
Jedete na motorce a vaším úkolem je dělat různé triky. Musíte dosáhnout nějakého cílového skóre. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nespadli, protoŽe to byste museli úroveň opakovat.