Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Paper Mario World
sponzorované odkazy

Paper Mario World

Hrajete online hru Paper Mario World

Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.

ovládání hry Paper Mario World

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 448x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Hambo
Arkády - 16x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Crushing Cars
Arkády - 18x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
Papa Louie 2
Arkády - 39x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Bodiless
Arkády - 31x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
Peet Sneak
Arkády - 26x
Připojte se k Peetovi na jeho tiché misi v hře Peet Sneak - ultimátní dobrodružství plné skrývání, strategie a řešení hádanek! Ve hře Peet Sneak se ocitnete v kůži Peeta, prohnaného hrdiny, který se vydává na výpravu za tím nejsvětějším z úkrytů - toaletou v zamčené místnosti. Tato hra není jen obyčejná stealth hra; je to zkouška trpělivosti, strategie a načasování. Propližte se temnými chodbami, sbírejte klíče k odemčení dveří a přelstěte stráže tím, že se k nim nepozorovaně přiblížíte nebo najdete chytré způsoby, jak se vyhnout jejich pohledům. Ovládání Peeta je intuitivní, pomocí jednoduchých kliknutí nebo podržení tlačítka ho navedete k cíli, přičemž po cestě sbíráte předměty a řešíte zapeklité hádanky. Pomůžete Peetovi najít jeho chvíli klidu ve světě plném překážek? Ponořte se do stínů a vydejte se na Peetovo skryté dobrodružství za vnitřním klidem ve hře Peet Sneak!
Tank Mania
Arkády - 17x
Vyberte si těžkotonážní tank a ničte vše, co vám bude stát v cestě. Některé překážky je docela těžké překonat, takže je nejprve zkuste likvidovat svými těžkými zbraněmi. Perfektní hra, která zabaví na pěkně dlouho.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 927x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.
Pepsi Pinball
Arkády - 28x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
Dolphin Cup
Arkády - 10x
Tahle hra je pokračováním povedené zábavy se starým známým delfínem. Máte pouhé dvě minuty na to, abyste provedli co nejvyšší skok - nejlépe až do nebe. Správně doskakujte, abyste se lépe odráželi.
hra v Unity3D
Moto Trix Sports 3D
Arkády - 29x
Zdařilá Unity hra s motorkama. Vyberte si trať, která se vám líbí a poté zdolejte šest levelů, které prověří váš postřeh a schopnosti. Předveďte super triky a skoky, za které dostanete bonusové body.
Frogger
Arkády - 44x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 29x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 28x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Caverns of Doom - Last Mission
Arkády - 27x
Pekelně těžká online hra Caverns of Doom - Last Mission vás zavede do tajemných jeskyní, v kterých jsou uvěznění vaši kolegové. Snažte se je všechny vpořádku naložit. Záchranný modul ovládáte šipkama. Chce to opravdu jemné ovládání ;-).
Vex
Arkády - 43x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.