Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Paper Mario World
sponzorované odkazy

Paper Mario World

Hrajete online hru Paper Mario World

Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.

ovládání hry Paper Mario World

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 424x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Panik Plays Pop
Arkády - 32x
Panik je malý panáček, který má problém s bublinami plných kyseliny. V této hře je vaším úkolem zneškodnit všechny bubliny, od velké až po nejmenší. Ze začátku je hra docela těžká, ale pomůžou vám různé bonusy. Hra Panik Plays Pop se ovládá mezerníkem a šipkama.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 52x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Bomb It 7
Arkády - 22x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Play with Fire 2
Arkády - 2x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Lasagna from Heaven
Arkády - 29x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
William and Sly 2
Arkády - 39x
William a Sly tvoří nerozlučnou dvojici. Vezměte si na starost lišáka, který se vydává hledat časopis. Jakmile ho objevíte, můžete pokračovat v pátrání a vyhledat veškeré dopisy, které ukradli trpaslíci. Jedná se o poměrně zajímavě vypadající skákačku s lišákem v hlavní roli. Dávejte na lišáka pozor!
Yuletide Riptide
Arkády - 36x
Zahrajte si na surfaře, který si užívá jízdu ve vlnách. Sbírejte čísla a snažte se tvořit kombinace stejných čísel, postupek nebo sestupek. Vyhýbejte se rackovi.
Doofle Jump
Arkády - 12x
Poměrně dost chytlavá a návyková minihra. V této hře "Doofle Jump" budete šipkama ovládat panáčka, který chce doskákat až do samého nebe. Na cestě vás čekají různé překážky a bonusy.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 24x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.
One Screen Hero
Arkády - 26x
Pěkná dobrodružná skákačka, ve které budete sbírat zlaté mince a snažit se prokousat bludištěm až k východu. Po cestě potkáte i několik monster, které bez milosti likvidujte. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Anti Pac Man
Arkády - 3x
Legendárního Pacmana netřeba představovat. V jeho roli jste jistě už mnohokrát hráli. Napadlo vás někdy, jak těžký úkol mají potvůrky, které se Pacmana snaží chytit? Nyní je můžete všechny ovládat a Pacmana ulovit. Dejte pozor na nebezpečné bonusy, jinak to bude Pacman, který si na vás pochutná.
Magic Muffin Frog
Arkády - 26x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
The Lonely King
Arkády - 16x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Police Monster Truck
Arkády - 50x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Sonic Angel Island
Arkády - 13x
Myslím, že herní legendu ježka Sonica vám nikomu nemusím představovat. Tento malý hrdina je světoznámý a jistě si to zaslouží. V této hře se s ním setkáme znovu a to v trochu jiné podobě. Princip je ale stejný, jako na konzolích.