Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Paper Mario World
sponzorované odkazy

Paper Mario World

Hrajete online hru Paper Mario World

Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.

ovládání hry Paper Mario World

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 917x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Sonic Crazy World
Arkády - 34x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Feed Me Moar 2
Arkády - 37x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.
The Fire Swamp
Arkády - 17x
V této hře musíte pomoct krásné princezně a zdatnému princi v útěku z nebezpečné džungle. Každá postava disponuje jinými vlastnostmi, díky kterých překonáte mnoho nástrah. Záleží jen na Vás, jak daleko dokážete dojít.
Sunshine
Arkády - 14x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 48x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.
Fruit Slasher 3D Extended
Arkády - 63x
Rozšířená verze populární online hry Fruit Slasher přináší ještě více bonusů, více sekanců a rozhodně i více zábavy. Vaším úkolem je krájet ovoce na malé dílky. Zní to jednoduše, také to jednudoché je, ovšem stejně tak i zábavné a chytlavé.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 29x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Cave Escaper
Arkády - 514x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Faultline
Arkády - 14x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Rescue Panic
Arkády - 42x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 27x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
MotoMouse
Arkády - 1409x
Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.
Verge
Arkády - 31x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 50x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Super Mario Rampage
Arkády - 24x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.