Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Paper Mario World
sponzorované odkazy

Paper Mario World

Hrajete online hru Paper Mario World

Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.

ovládání hry Paper Mario World

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 2332x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 58x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.
Earn to Die
Arkády - 42x
Akční gameska ve které půjde doslova o život. Jako řidič vyzbrojeného auta se musíte dostat přes vlny zombíků, kteří zrovna teď dostali chuť na váš mozeček. Ve hře nechybějí upgrady a desítky zábavných prvků.
Ninja Showdown
Arkády - 37x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
hra v Unity3D
Away From Home
Arkády - 69x
Hezky zpracovaná online hra, ve které budete v roli malé dívky sbírat různé předměty a nosit je zvířatům. Pěkná grafika, skvělá hratelnost, dlouhá herní životnost.... a super zábava. Hra je v Unity3D.
The Simpsons Happy Hour
Arkády - 27x
Vočko pořádá Happy Hour a rozhazuje drinky Simpsons. K jeho hospodě se seběhli všichni ze Springfieldu, aby se zadarmo napojili. V této zábavné minihře hrajete roli rošťáka Barta. Vaším úkolem je sebrat co nejvíce drinků. Vyhýbejte se Nelsonovým nástrahám, které hází ze střechy. Překážející obyvatele a nástrahy můžete přeskočit. Takže hop na skejt a drinky sem ;-).
Truck Farm Frenzy
Arkády - 35x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Bartender
Arkády - 33x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 3665x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
hra v Unity3D
Lego City
Arkády - 45x
Bezvadná online hra, ve které se podíváte do městečka, které je celé tvořeno z lego kostiček. Simulace městečka vás zaměstná jako vůdce, který bude dohlížet na správný chod. Velmi vydařená grafika a hratelnost. Hra je trochu větší, bude trvat delší dobu než se nahraje.
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 79x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Frizzle Fraz 3
Arkády - 1683x
Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.
Santa Comming
Arkády - 82x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
Never More
Arkády - 39x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...
Play with Fire 2
Arkády - 5x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Ancient Alchemist
Arkády - 35x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.