Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Paper Mario World
sponzorované odkazy

Paper Mario World

Hrajete online hru Paper Mario World

Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.

ovládání hry Paper Mario World

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 3600x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
SkullFace
Arkády - 26x
Lebkoun se snaží dostat na potřebné místo a vy mu budete muset pomáhat. Lebkoun dokáže poměrně dobře skákat a odrážet se od předmětů. Na každou úroveň dostanete stanovený limit, během něhož by se mise měla dokončit. V cestě vám kromě náročného terénu budou stát i nejrůznější nastražené pasti a překážky.
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 36x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
Go Paris Hilton
Arkády - 37x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Romantic Pursuit
Arkády - 33x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Inferno
Arkády - 25x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
Super Mario Bounce
Arkády - 34x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
Pony Adventure
Arkády - 25x
Domeček utekl! Zní to sice neuvěřitelně, ale dům opravdu utekl a vy ho budete muset dohonit. Hlavní hrdinkou je zrzavá holčička, která má naštěstí koníka a umí na něm jezdit, takže se dokáže udržet ve stopě uprchlému domku. Pronásledujte domeček a cestou sbírejte různé užitečné bonusy. Přeskakujte překážky!
Flappy Little Pony
Arkády - 1855x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Jumping Bananas
Arkády - 32x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Advansnake - klasický červ
Arkády - 15x
Jedna z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších her na světě - červ, had, worm, snake... je jedno, jak jí nazvete. Pravidla jsou jasná, ovládání přes klávesnici, žádné zbytečné řeči a jdeme na to ;).
Tofu Ninja
Arkády - 21x
Super skákačka, ve které hrají hlavní roli hvězdičky a jeden šikovný ninja. Skákejte po plošinkách a snažte se posbírat všechyn hvězdičky, které jsou rozesety po herním poli. Příjemná hra na odreagování.
Turtix - skákačka pro děti
Arkády - 21x
Turtix je moc pěkná online hra vhodná především pro menší děti. Bludištěm provázíte neohroženou želvu, která má za úkol nejen sbírat krystaly, ale hlavně osvobodit všechny malé želvičky.
Gogo! Adventure
Arkády - 19x
Malý chlapec objevil mapu, která by ho měla zavést na poměrně zajímavé místo, a proto se vydá po stopách značek na mapě. Pomozte mu v jeho cestě a dbejte na jeho bezpečnost. Hra je rozdělená do celé řady jednotlivých úrovní, kdy se obtížnost postupně navyšuje, takže se musíte pořádně ohánět, aby se hrdinovi nic nestalo.
Enough Plumbers
Arkády - 29x
Hra Enough Plumbers sice vypadá na první pohled jako klasická stará arkáda typu Super Mario Bros, ale tak úplně stejná není. Dostanete sice na starost malého panáčka, ale ten se dokáže naklonovat díky sbírání zlatých peněz. Musíte se dostat až na konec, kde čeká vlajka. Nepřátelé pochodují různě po úrovni a můžete je i likvidovat.
Pig Dream
Arkády - 32x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?