Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Paper Mario World
sponzorované odkazy

Paper Mario World

Hrajete online hru Paper Mario World

Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.

ovládání hry Paper Mario World

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 191x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 41x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Koala lander
Arkády - 2x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Twin Shot 2
Arkády - 26x
Zdařilá skákačka, ve které se budete snažit zlikvidovat všechny protivníky. Krom skákání bude nutné i trochu přemýšlet, protože hraní a ničení protivníků není tak lehké, jak by se mohlo zdát. Naštěstí máte docela dost životů.
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 15x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 3x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
Bee Amass
Arkády - 37x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.
Robot Wants Fishy
Arkády - 203x
Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.
Rocket Santa 2
Arkády - 36x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
Peet Sneak
Arkády - 26x
Připojte se k Peetovi na jeho tiché misi v hře Peet Sneak - ultimátní dobrodružství plné skrývání, strategie a řešení hádanek! Ve hře Peet Sneak se ocitnete v kůži Peeta, prohnaného hrdiny, který se vydává na výpravu za tím nejsvětějším z úkrytů - toaletou v zamčené místnosti. Tato hra není jen obyčejná stealth hra; je to zkouška trpělivosti, strategie a načasování. Propližte se temnými chodbami, sbírejte klíče k odemčení dveří a přelstěte stráže tím, že se k nim nepozorovaně přiblížíte nebo najdete chytré způsoby, jak se vyhnout jejich pohledům. Ovládání Peeta je intuitivní, pomocí jednoduchých kliknutí nebo podržení tlačítka ho navedete k cíli, přičemž po cestě sbíráte předměty a řešíte zapeklité hádanky. Pomůžete Peetovi najít jeho chvíli klidu ve světě plném překážek? Ponořte se do stínů a vydejte se na Peetovo skryté dobrodružství za vnitřním klidem ve hře Peet Sneak!
Camp Runamack Challenge
Arkády - 13x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Halloween
Arkády - 33x
Oblíbená herní sága Angry Gran je tu s dalším dílem. Tentokrát je zaměřen na halloween. Opět vás čeká běh s rozlobenou babičkou, která musí sebrat všechny zlaté mince na ulicích. Podaří se vám splnit všechny úkoly?
Offspring Fling
Arkády - 20x
Velmi hezky vytvořená skákačka, ve které budete mít za úkol provést malého pidižvíka přes nejrůznější překážky. Postavička musí přenést svá dítka do bezpečí, vy se snažte najít nejlepší cestu přes nástrahy.
Lasagna from Heaven
Arkády - 29x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Steel Jack Level Pack
Arkády - 28x
Vydařená arkádová gameska s rytířem, který si s pomocí svého meče musí poradit s mozkolačnými zombíky. Podaří se vám hru dokončit s nejlepším skóre? Přidáte si hru mezi oblíbené? A pokud se vám líbí, určitě ji sdílejte na Facebooku.
Bomb It
Arkády - 37x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.