Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 3888x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ramps
Logické hry - 220x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Compulse
Logické hry - 17x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Witchery
Logické hry - 23x
Jednoduchá, zábavná a naprosto klasická hra ve stylu Spoj 3. Přesunujte krystaly a snažte se vykouzlit alespoň tři stejné symboly v řadě. Sledovat vaše počínání bude milá čarodějka.
Bug
Logické hry - 13x
U této skvělé hry se mnohdy zapotíte.V roli brouka jak už vyplývá z názvu hry se budete snažit dostat vždy světélka do dír.Pokud se dostanete do situace z které už není cesty zpět můžete využít tlačítko retart level a začít od znova.
Barbie MemoZ
Logické hry - 1443x
Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 19x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Sieger
Logické hry - 22x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
Bomboozle 3
Logické hry - 54x
Třetí díl oblíbené kuličkové spojovačky Bamboozle. Vaším úkolem je najít na ploše stejně barevné kuličky, které označením odstraníte. Pokud se vám podaří spojit 5 stejných kuliček, tak vytvoří bombu, která vám v dalším hraním hodně pomůže.
Flash Chess 3
Logické hry - 49x
Máme tady šachy. Tato super hra představuje skvělou zábavu u které musíte přemýšlet několik tahů do předu. Vždy musíte být o tah před vaším soupeřem. Jedině tak se vyhrává. Tak se pokuste soupeře porazit.
Polar Slide
Logické hry - 27x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 2695x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.
Robo Trobo
Logické hry - 34x
Pěkná logická hra s robotem. Vaším úkolem je vyřešit celou řadu hádanek, překonat překážky a opravit motor, který zajišťuje správný chod města. Podaří se vám tuto hru dokončit?
Jungle Mafia
Logické hry - 24x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.
Zomboz
Logické hry - 43x
V této hře bude zapotřebí trošku uvažovat, protože tady působí odstředivá síla. Pokuste se přijít na způsob, jak zabít nepřítele, který je na té samé kouli co vy. Pokuste se zatočit váš náboj tak, abyste ho zabili.
Battlegrounds 2
Logické hry - 21x
Vydejte se na pustý ostrov. Zde budete zakládat nový život. Jenže k tomu, aby s vám to povedlo, musíte mít hlavně pod čepicí. Budete mít jenom pár věcí, které musíte správně použít a tím celý koloběh života spustit.