Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 5518x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 24x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Golden Squirrel 2
Logické hry - 36x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Letter Monsters
Logické hry - 17x
Originální hra na přemýšlení. Budete spojovat písmena abecedy tak, abyste vytvořili trojice stejných písmen. Jakmile máte trojici, přibyde další písmeno a pokračujete. Hra vyžaduje opravdu rychlé přemýšlení.
Angry Pirates
Logické hry - 382x
Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.
Rebound
Logické hry - 34x
Balonek Fluffit je uvězněn v jakési záhadné zahradě. Vaším úkolem v této logické hře je dostat Fluffita ven. Postavte různé překážky a využijte dalších předmětů tak, aby se Fluffit po vystřelení z děla dostal k východu. Ovládání je hezky vysvětleno přímo ve hře.
Trapped Ball
Logické hry - 13x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Tetris Sprint
Logické hry - 23x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Jumping Box
Logické hry - 30x
Maličký čtvereček poskakuje ze strany na stranu a dokáže se přemisťovat přesně podle toho, jakým způsobem ho nasměrujete. Abyste splnili se čtvercem cíl, musíte se dostat na vyznačenou pozici. Čím méně skoků na postup potřebujete, tím více bodů obdržíte na konci úrovně. Autoři připravili slušný počet misí.
Continuity
Logické hry - 30x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.
Tinysasters
Logické hry - 48x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Save My Tree
Logické hry - 47x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
Mahjong Connect
Logické hry - 1978x
Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.
Rancho Ranch
Logické hry - 46x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Potty Mouth Ninja - Enter the Pirate
Logické hry - 40x
Poněkud prostořeký malý ninja dostal chuť na thajskou masáž. Bohužel nemá žádné peníze. A tak se společně s ním vydáváte na cestu za zlatem a penězi. V každé úrovni se musíte dostat ke všem truhlám se zlatem. A pokaždé vám to hezky potrápí vaše logické myšlení. Potty Mouth Ninja je pěkná logická hra s vtipným příběhem. Hrajte! :)