Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 7012x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dragon Bomb
Logické hry - 54x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Ancient Blocks
Logické hry - 24x
Další mysl osvěžující online hra na oblíbené téma spojování stejných kuliček. Otestujte své schopnosti v této jednoduché online hře. Zkuste vytvořit linky s pouze jednou barvou kuliček. S hrou si užijete kopec legrace a nemusíme ani zmiňovat, že jde o docela návykovku.
Go Home Block 3
Logické hry - 14x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Yeti Bubbles
Logické hry - 45x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.
IQ Bic
Logické hry - 37x
IQ Bic je hezká logická online hra, ve které budete spojovat bloky stejné barvy. Čili klasická Spoj3 hra, ikdyž trochu jinak ztvárněná. Superhra obsahuje celkem 25 opravdu náročných úrovní, do konce se dostane pouze skutečný expert.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 16x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
The Company of Myself
Logické hry - 35x
Autor hry se rozhodl vytvořit poměrně inovativní příběh, ve kterém bude sám hrát hlavní roli. Vezměte si ho na starosti a pochodujte s ním po zvláštním světě. Jedná se o klasickou arkádu, kde musíte zároveň řešit i logické úkoly. Celkově se podíváte na celou řadu úrovní, kde přeskakujete přes nebezpečí. Pomoci si můžete se svými klony.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 801x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Pirate Treasure
Logické hry - 26x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Ball Rolling 3
Logické hry - 57x
Třetí díl obdivuhodné logické onlinovky. V každém levelu máte za úkol dostat míček do připraveného místa. Cestu, přes kterou se míček vydá, nakreslíte tužkou. Navíc míček potká různé předměty, které se různě rozpohybují. Špatně zvolenou cestu můžete smazat gumou, bude se vám hodit i bomba.
Tile Turner
Logické hry - 18x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 41x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Donutosaur
Logické hry - 133x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 49x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...