Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 4597x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 41x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 720x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
The Mind Bender
Logické hry - 14x
Hlavní hrdina hry s názvem The Mind Bender dokáže neuvěřitelné věci. Kromě toho, že má opravdu hodně dobře vypracovanou fyzičku, tak umí i pohybovat s předměty silou vůle. Pokaždé se potřebujete dostat až na samotný konec mise k červenému trojúhelníku, což nebude úplně jednoduché a musíte cestou řešit logické zádrhele.
Happy Builder
Logické hry - 58x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Castle of card
Logické hry - 9x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Blow up
Logické hry - 28x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
2048 Flash
Logické hry - 3046x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.
Gem Mine
Logické hry - 33x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Escape 1 - The car
Logické hry - 927x
Hra s oblíbeným motivem, kdy je nutné hledat předměty a cesty, jak se dostat ven. Tentokrát je vaším úkolem dostat se ven z auta. Není to tak snadné, jak by se mohlo zdát...
Manamancers
Logické hry - 29x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
The Little Who
Logické hry - 42x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Cyclop Physics
Logické hry - 19x
V této hře budete mít kyklopské čtverce. Proměňte tyto čtverce v kuličku, která se začne kutálet na plochu stejné barvy. Vaším úkolem je právě tyto objekty dostat na plochy stejné barvy. Jedině tak se dostanete dále.
Dragon Quest
Logické hry - 42x
Před dávnými věky se odehrává příběh hry Dragon Quest. Byla dvojice nerozlučných přátel, jejichž přátelství ovšem skončilo kvůli obrovskému drakovi, který jednoho z přátel unesl a jeho kamarád se mu vydal na pomoc. Právě zde začíná jeho pátrání. Pomozte mu v jeho úkolu a dávejte pozor na nebezpečné předměty a situace.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 41x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.