Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 4922x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pipol Smasher
Logické hry - 49x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Rolling Hero 2
Logické hry - 35x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Monsterland 2: Junior Revenge
Logické hry - 36x
Odstraňujte veškeré objekty a dávejte si pozor, aby dítě od velkého červeňáka nespadlo pryč ze hry. Vaším úkolem je dělat vše, aby toto dítě spadlo ke svému tatínkovi. Tak se do toho dejte.
Magic Heaven 2
Logické hry - 30x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Rob-Rob
Logické hry - 26x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Monkey GO Happy 4
Logické hry - 5622x
Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.
Bipole
Logické hry - 28x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.
Magic Pen
Logické hry - 34x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Assembler 3
Logické hry - 27x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
Putt Base
Logické hry - 24x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
Dolphin Pop
Logické hry - 33x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Naughty Elevator
Logické hry - 11x
Ocitáte se ve výtahu s nádhernou slečnou a Vy nemyslíte na nic jiného, než na to, aby jste ji viděli ve spodním prádle. Jenže s Vámi ve výtahu jede ještě pár nevítaných návštěvníků, kterých se budete muset zbavit a díky kterých odhalíte spodní prádlo krásné slečny.
Fodder
Logické hry - 43x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Rainbow Dash Mix-Up
Logické hry - 33x
Další ze série logických her nese název Rainbow Dash Mix-Up a vezmete si opět na starosti sestavování obrázku. Jedná se o hru podobnou různým puzzlům, kde se musíte pokusit sestavit obrázek z přidělených dílků, aby na sebe jednotlivě navazovaly. Jakmile by se vám podařilo sestavit první obrázek s poníky, můžete pokračovat na další.
Flash Chess 3
Logické hry - 49x
Máme tady šachy. Tato super hra představuje skvělou zábavu u které musíte přemýšlet několik tahů do předu. Vždy musíte být o tah před vaším soupeřem. Jedině tak se vyhrává. Tak se pokuste soupeře porazit.