Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 2418x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Garden Bloom
Logické hry - 297x
Už je to tady! Ultimátní Match-3 titul! Vítejte v nádherné hře "Garden Bloom"! Ponořte se do barevné zahrady a doprovázejte Lucy na jejích vzrušujících dobrodružstvích! Spojte alespoň 3 květiny stejné barvy, abyste dosáhli květinově úžasných výsledků! Čím více jich dokážeš spojit, tím silnější bude efekt! Pokud si myslíš, že potřebuješ pomoc, použij mocné bonusy. Navíc si můžeš vyzdobit svou vlastní zahradu! Jak by to mohlo být ještě lepší? Čeká na tebe 2000 skvěle navržených úrovní! Takže je to na tobě! Jste připraveni?
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 32x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 35x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
The Little Who
Logické hry - 42x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Helicopter Touch
Logické hry - 6x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit co nejvíce panáčku na sebe tak, aby se dotkly balancující helikoptéry, která lítá nad mrakodrapy. Ukažte, že máte smysl pro rovnováhu a potrapte se při této skvělé hře. Nudit se určitě nebudete.
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 55x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
Ragdoll Cannon 3
Logické hry - 25x
Třetí vydané pokračování hry Ragdoll Cannon leccos vypovídá o její oblíbenosti mezi hráči, protože jinak by se autoři asi neodhodlali k dalšímu dílu. Opět budete z kanónu vystřelovat hadrové panáčky, s nimiž se potřebujete trefit pokaždé na předem určené místo, označené nápisem Here. Postupem času se obtížnost rapidně navyšuje.
Qrossfire
Logické hry - 42x
Naprosto originální spojovačka, která nabízí klasický herní princip spoj tři. Novinkou je možnost pohybovat s kostičkami po celé herní ploše. Ve hře nechybějí ani nejrůznější bonusy, které hru ještě více zpříjemní.
Candy Shooter 2
Logické hry - 24x
Pokračování populární online hry Candy Shooter. Vaším úkolem je odstranit z hracího pole sladkosti vždy podle stejné barvy. Abyste sladkosti odstranili, tak musíte vytvořit vždy alespoň trojici se stejnou barvou. Zkrátka klasická hra :).
Fat Slice 2
Logické hry - 17x
Máme tady logickou hru, ve které budete muset odstřihnout co největší kousek papírů. Nemůžete odstřihnout papír, pokud jsou mezi nimi kuličky. Tak se do toho dejte a pokuste se kuličku odhodit na jinou stranu.
Dragon Quest
Logické hry - 42x
Před dávnými věky se odehrává příběh hry Dragon Quest. Byla dvojice nerozlučných přátel, jejichž přátelství ovšem skončilo kvůli obrovskému drakovi, který jednoho z přátel unesl a jeho kamarád se mu vydal na pomoc. Právě zde začíná jeho pátrání. Pomozte mu v jeho úkolu a dávejte pozor na nebezpečné předměty a situace.
Funny Animals
Logické hry - 5x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Bloxorz
Logické hry - 200x
Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.
2048 Flash
Logické hry - 1761x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.
Mass Attack
Logické hry - 736x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.