Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 2163x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Isora 2
Logické hry - 8x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
The Suspense 2
Logické hry - 25x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Live Puzzle
Logické hry - 49x
Puzzle patří mezi oblíbené logické hříčky, ale dlouho to vypadalo, že už se do puzzle nic nového přidat nedá. To se ovšem v poslední době zlomilo a tento předsudek již neplatí, o čemž se můžeme přesvědčit právě ve hře Live Puzzle. Sestavovat k sobě totiž musíte kostičky, na nichž se hýbe živý obraz, takže se jedná o velké ztížení.
Bathroom
Logické hry - 38x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 24x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Continuity
Logické hry - 30x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.
Electric Joint
Logické hry - 37x
Pokuste se propojit tyto ionty. Dávejte si pozor, abyste nespojovali stejné póly, to by totiž trošku nefungovalo. Musíte propojit všechny tyto ionty v této hře. Dávejte si na ty póly pozor!
Murphys Gesetz 2
Logické hry - 18x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte Santa Klause, a to přímo při nadělování dárků dětem.
3 Slices
Logické hry - 12x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Bubble Shooter
Logické hry - 4721x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Railway Valley Missions
Logické hry - 35x
Mimořádně dobrá onlinovka s vlaky. Vaším úkolem je řídit dopravu na kolejích. Budete se starat o to, aby vlaky dojely do správné stanice a hlavně, aby nedošlo k nehodě. Hra vyžaduje opravdu dobré přemýšlení. Čeká na vás 20 fascinujících levelů.
Silversphere
Logické hry - 32x
Silversphere je unikátní hra s malou kuličkou, kterou musíte dostat do speciálního výstupního portu. Musíte ale cestou překonat překážku jako vodu a nepřátelské kuličky. Většinou je jen jeden způsob jak projít level.
hra v Unity3D
Aztec Empire
Logické hry - 67x
Skvělá logická 3D hra, ve které nasajete atmosféru aztéckého impéria. Budete skládat bloky a snažit se vytvořit vždy alespoň trojici stejně barevných bloků. Postupně odhalíte nejrůznější tajemství, které ukrývá prastará aztécká říše,
3d Tetris
Logické hry - 24x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Sobics school
Logické hry - 16x
Výborná logická hříčka, která vám dodá dobrou náladu na celé hodiny. Nabízí skvěle malované prostředí, takže je na odpočinek ideální. Úkolem je sestavit alespoň čtveřice obdélníčků se stejnou barvou.