Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 6519x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Splash Back
Logické hry - 74x
Bojíte se zeleného slizu? V této hře se sice sliz vyskytuje, ale bát se jej nemusíte. Super hra Splash Back je totiž výborná logická záležitost pro odreagování.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Tiles Of The Simpsons
Logické hry - 383x
Pěkně zpracovaná online hra s tématem rodinky Simpsonů. Z hrací plochy budete odebírat postupně dvojice hracích dílků až se vám ukáže kompletní obrázek. Herní princip je důmyslný, hratelnost skvělá a výdrž hry dlouhá, doporučujeme.
Penquin Pass
Logické hry - 22x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Super Cut It
Logické hry - 46x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 801x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Copy Cat
Logické hry - 43x
Copy Cat se řadí mezi netradiční malířské hry. Dostanete za úkol překopírovat obrázek z pravé strany na stranu levou. Máte k dispozici různé tvary, z nichž si některý vyberete a umístíte na levou stranu, aby se výsledný obrazec alespoň trochu podobal originálu, který se nachází v pravé části herní obrazovky.
Flip It
Logické hry - 32x
Hlavním cílem této hry je potrápit vaše logické myšlení. Na hrací ploše se vám zobrazí pole, které bude tvořeno bílými a černými kostkami. Vašim úkolem bude otočit kostky tak, aby byly všechny bílé.
Putt Base
Logické hry - 24x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
Sheriff tripeaks
Logické hry - 36x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Logické hry - 42x
Mini Monkeys přicházejí s již třetím pokračováním této logické gamesky nejen pro děti. Tentokrát budete hledat malé opičky v tajuplném prostředí pirátské lodi. Klikejte různě po hrací ploše a hledejte logické minihry, postupně posbírejte všechny opičky.
Eye Blaster
Logické hry - 1687x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Levelgame
Logické hry - 3715x
V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.
Candy Thieves
Logické hry - 47x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Demolition City 2
Logické hry - 55x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.