Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 182x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Doodle God
Logické hry - 46x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Underwater
Logické hry - 35x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
Dangerous Treasures
Logické hry - 23x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
Super Stacker
Logické hry - 70x
V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.
Saving the Company
Logické hry - 23x
Pracujete v jedné společnosti, která se ovšem nachází ve velice složité finanční situaci a zachránit ji může asi jenom zázrak. Pokuste se jí zachránit tím, že se vydáte na bláznivou výpravu. Cestou bude zapotřebí vyřešit celou řadu různých logických hádanek a proskákat se přes množství rozmanitých plošin.
Gems - super logická gameska
Logické hry - 11x
Perfektní logická hra Gems řádně potrápí vaše mozkové závity. Na hracím poli musíte seskupovat alespoň 3 symboly stejné barvy. Tentokrát ale nepůjde o řazení do řady nebo diagonálně, ale tak aby tři symboly tvořily vzájemně trojúhelník. Při každém tahu otáčíte najednou třemi políčky, můžete si zvolit směr.
Combine Ultra
Logické hry - 21x
Užijte si pěknou mini hru na téma spoj tři stejné symboly. Ve hře Combine Ultra budete hledat bublinky stejné barvy. Za každou kombinaci dostanete body, dosáhnete na nejvyšší skore?
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 10x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
The Smurfs Mahjong
Logické hry - 41x
Zahrajte si mahjong v klasickém stylu, ovšem s obrázky šmoulů. Pokud máte tento kreslený seriál rádi, tak vám hra půjde určitě o poznání lépe. Hledejte dva stejné obrázky, které nejsou blokované a postupně je odebírejte. Zkrátka klasika mahjong.
Sieger LP
Logické hry - 49x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Gridlock
Logické hry - 1x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 5x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).
Fold
Logické hry - 26x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Sheepish 2
Logické hry - 24x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit potrubí pro svou ovečku tak, aby mohla dojít až do cíle. Budete muset kombinovat různé varianty a prokousávat se levely. První kolo pro Vás bude tutoriálem. Jak daleko zvládnete dojít záleží jen na Vás.
Horoscope Puzzle
Logické hry - 21x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.