Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 6778x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gluey
Logické hry - 36x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
Golden Squirrel 2
Logické hry - 36x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 55x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Mass Attack
Logické hry - 767x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Escape 2 - The Closet
Logické hry - 25x
jste uvěznění v kabince a dveře jsou bohužel zamčené. Pokuste se najít způsob, jak se dostat ven. Klikejte na vše co vás napadne, kombinujte některé předměty a přemýšlejte.
Little soldiers
Logické hry - 33x
Logická hra, která vás zaujme na dlouhou dobu. Má spoustu levelů a představuje velkou výzvu pro vaše mozky. Musíte dovést všechny malé vojáčky skrz celý level až na konec - přitom překonávejte všechny překážky cestou.
Jolly Jong Journey
Logické hry - 48x
V případě této bezvadné super hry se jedná o klasický mahjong. Tedy, pokud chcete vyhrát, tak musíte z hrací plochy postupně odebrat všechny kameny. Hledejte dvojice stejných kamenů a odebírejte je. Ovšem pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny.
Tricky Shot
Logické hry - 49x
Na pohled jednoduchá logická online hra, ve které se však pěkně zapotíte. Vaším úkolem je dostat míč do basketbalového koše. Míč tam dostanete přes postavenou cestu z různých objektů. Vyšší levely jsou skutečnou výzvou.
Orange Gravity 2
Logické hry - 27x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 1466x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
Chisel
Logické hry - 57x
Hlavním hrdinou hry Chisel je zvláštní tvor, který se dokáže provrtávat půdou různých planet. Potřebujete na ukazateli dosáhnout sta procent, aby se dalo pokračovat další úrovní. Během plnění mise dostanete možnost posbírat různé bonusy. Musíte si ovšem dávat poměrně velký pozor na nepřátelské tvory.
Sheriff tripeaks
Logické hry - 36x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
Auway Sudoku
Logické hry - 26x
Kdo by v dnešní době neznal hru s čísly zvanou sudoku. Jedná se o populární kratochvíli, při níž si zároveň řešitelé slušně procvičí mozkové buňky. Doplňují se čísla do poloprázdných buněk. Hra Auway Sudoku obsahuje hned několik úrovní obtížnosti, takže si vyberou nováčci, ale i zkušení hledači čísel.
Animal Mahjong
Logické hry - 253x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.