Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Magic Carrot
sponzorované odkazy

Magic Carrot

Hrajete online hru Magic Carrot

Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Magic Carrot

Myš • 4.19 MB • 508x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
Sticks
Logické hry - 32x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.
Murphys Gesetz 2
Logické hry - 15x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte Santa Klause, a to přímo při nadělování dárků dětem.
Sport Mahjong
Logické hry - 40x
Zajímavá verze oblíbené stolní hry mahjong. Tentokrát však nebudou na hracích kamenech čínské znaky, ale obrázky nejůrznějších sportů. Pravidla hry se však nemění. Hledejte dva stejné obrázky, které však nejsou blokované jiným kamenem.
Globs 2
Logické hry - 16x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 41x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Amigo Pancho
Logické hry - 38x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Squidy
Logické hry - 37x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Dynamite Blast 3
Logické hry - 33x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Tri Peak Solitaire
Logické hry - 19x
Klasická karetní online hra v trochu jiném kabátě. Tentokrát nepůjde jen o srovnávání karet na sebe podle hodnoty, ale zároveň je budete odkládat na balíček, kam můžete přidat kartu o stupeň nižší nebo vyšší. Velmi zapeklitá logická online hra s kartami.
Filler
Logické hry - 6x
Filler je další z mála originálních her, které v sobě nesou skutečný zábavný nápad. Vašim cílem je zaplnit celou plochu svými kroužky, které jakoby nafukujete po celé ploše. Nenechte si ale kroužky propíchat.
Eat My Axe
Logické hry - 18x
Zajímavá logická online hra se zombies a se sekerami. Pokud byste hledali smysl hry, tak vězte, že musíte s co nejmenším hodem seker zničit všechny zombíky. Je nutné velmi dobře mířit.
Maganic Wars
Logické hry - 26x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Bam Boom
Logické hry - 5x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
The Machines Planet
Logické hry - 31x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.