Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Papa Wingeria
sponzorované odkazy

Papa Wingeria

Hrajete online hru Papa Wingeria

Jste zaměstnáni v malém fast foodu svého strýčka. Všude kolem voní křupavá kuřecí stehýnka a všem hladovým zákazníkům se již sbíhají sliny. Vaším nelehkým úkolem bude vyřídit všechny objednávky, samozřejmě vše musí být přesně podle přání klientů. Hra nabízí široké možnosti upgradů, nebudete se nudit,

ovládání hry Papa Wingeria

myší, viz instrukce ve hře • 7.07 MB • 112x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Tesla Defense 2
Strategie - 62x
Legendární vynálezce Tesla se dostal do potíží. Na jeho věž útočí horda nepřátelských jednotek. Pomozte mu v obraně a v přežití. Ve hře nechybí akčnost, napětí, bonusy, upgrady a hlavně solidní porce herní zábavy.
Garden Inventor
Strategie - 0x
Vlastníte zahradu, na které si pěstujete krásné květiny. Jenže teď se na vaši zahrádku žene parta škůdců, kteří jí vám chtějí zničit. Postavte kolem příjezdových cest zbraně, které jim v tom zabraní.
The Utans - Defender of Mavas
Strategie - 1x
Utanové jsou tajuplná rasa, která se ovšem řítí do záhuby kvůli útoku od neznámých vetřelců, kteří se je chystají smést z povrchu planety. V okolí cest můžete vybudovat obranu z vlastních jednotek, takže nikdo z nepřátel neprojde hladce až k hlavní budově. Na každém stanovišti budou bojovat Utanové až do posledního válečníka.
Endless Night
Strategie - 0x
Velmi pěkná strategická hra, ve které budete bránit svou malou farmičku před nájezdy krvelačných zombíků. K vítězství budete potřebovat postřeh, pomoc herních přátel a dobrou mušku. Hra obsahuje 30 úrovní, upgrady a 20 překvapení.
demonic defence 3
Strategie - 0x
Démony nemá nikdo rád, většinou lidem chtějí jenom škodit. V této hře se proti nim budete muset bránit. Postavte si obrannou stavbu a odstraňujte nepřátelé, kterých je čím dál víc. Postupně se budete moci vylepšovat.
The Challenge
Strategie - 0x
The Challenge je tahová RPG strategie. Všechno co musíte udělat, je řídit vaši jednotku ke konečnému vítězství. V každém kole máte na výběr některou z akcí, od útoku, koncentrace až po obranu nebo speciální útoky.
Mushroom Defender
Strategie - 0x
Skvělá strategická hra, ve které budete muset kolem příchozích cest rozestavět obranné věže, aby jste zabránili průchodu nepřátel. S každým novým kolem vaši nepřátele sílí. Vyhrajete tento boj?
Crimson Warfare
Strategie - 0x
Crimson Warfare je zajímavě pojatá strategická hra, ve které budete stavět budovy a vyrábět armádu. V každé misi musíte zničit nepřátelskou armádu a hlavně základnu. Situace je o to těžší, že máte omezený počet možných budov, proto pečlivě važte, co postavíte.
Backyard Buzzing
Strategie - 0x
Strategická superhra Backyard Buzzing vás zavede do zahrady, ve které probíhají urputné boje mezi všemožným hmyzem. Vybudujte armádu a zničte všechny nepřátele.
Symbiosis Greenland
Strategie - 1x
Zajímavě pojatá strategická online hra, ve které budete velet udatné a nebojácné armádě rostlinek. S jejich pomocí se postavíte nepřátelským krystalům. K vítězství budete potřebovat dobré strategické myšlení a využití vlastností jednotlivých rostlin.
Ultimate Spaceship
Strategie - 1x
Pěkná vesmírná strategie, ve které vás čeká urputný boj o ovládnutí všech základen. Jako pomocníky budete mít armádu vesmírných lodí, kterým dáte rozkaz obsadit základny. Je tu ale také nepřítel, který chce také obsazovat základny...
Tanks - ostřelování pro dva hráče
Strategie - 0x
Online hra Tanks je pro dva a více hráčů. Každý má svůj tank a cílem je zasáhnout a zničit soupeřův tank. Je důležité dobře odhadnout směr a sílu střely. Tankem můžete pohybovat pomocí šipek.
Doodle God 2
Strategie - 0x
Dlouho očekávané pokračování úspěšné superhry Doodle God. Druhý díl má o poznání lepší grafiku, dvě nové epizody, řadu vylepšení. Zahrajte si na Boha a pokuste se vytvořit nový svět. Ale buďte opatrní. Ikdyž vynaleznete kolo, tak můžete skončit se světem plným zombie potvůrek.
Castle Guard
Strategie - 0x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Monster Town Defense
Strategie - 0x
Skvělá soubojová gameska vhodná hlavně pro kluky, kteří si libují ve strategických hrách, ve kterých vysíláte své jednotky proti nepříteli. Produkujte suroviny, vylepšujte budovy a jednotky. Vyšlete svou armádu na steč a poražte nepřítele.