Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Papa Wingeria
sponzorované odkazy

Papa Wingeria

Hrajete online hru Papa Wingeria

Jste zaměstnáni v malém fast foodu svého strýčka. Všude kolem voní křupavá kuřecí stehýnka a všem hladovým zákazníkům se již sbíhají sliny. Vaším nelehkým úkolem bude vyřídit všechny objednávky, samozřejmě vše musí být přesně podle přání klientů. Hra nabízí široké možnosti upgradů, nebudete se nudit,

ovládání hry Papa Wingeria

myší, viz instrukce ve hře • 7.07 MB • 354x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Party Down
Strategie - 10x
Velmi povedená online hra z prostředí party večírku. Vaším úkolem je postarat se o všechny hosty na večírku. Co to znamená? Budete se starat o to, aby hosti nebyli rozmrzelí a aby party šlapala tak jak má. Velmi zajímavá super hra.
Storm Tower Defence
Strategie - 8x
Obranná strategická hra Storm před vás klade nelehký úkol - ubránit vaše velitelství před útokem nepřítele. Postavte na strategická místa silné věže a doufejte, že nikdo neprojde. Peníze získáváte z dolů, kterých ale můžete postavit pouze omezený počet. Doporučuji stavět doly a co nejdříve "Big Defense Gun".
Snafu TD
Strategie - 22x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Robot Factory
Strategie - 25x
Řadíte se mezi ty, které vždycky bavilo si něco stavět ze stavebnice? A co takhle postavit robota? Získávejte peníze, vyrábějte součástky a skládejte čím dál víc robotů, abyste vytvořili silný průmyslový koncern.
MegaCity
Strategie - 36x
Velmi originální strategická super hra, která vám dá šanci postavit obrovské prosperující město. Cílem je postavit typy budov tak, abyste měli co nejvyšší počet bodů. V každém sloupci musíte mít bodový výsledek alespoň +4.
Guard of the Kingdom
Strategie - 15x
Zajímavá logicko strategická online hra, ve které se budete snažit ubránit nepřátelským jednotkám. Vaším úkolem je zabránit vojáčkům v postupu a tím ochránit vašeho krále.
Windfall
Strategie - 13x
Zdařilá strategická online hra, ve které budete mít za úkol obstarávat energii pro celé městečko. Postupně stavte větrné mlýny a k nim sloupy vedení. Nebude to tak snadné, protože musíte co nejrychleji dosáhnout výkonu 10 MWh. Dokážete to?
hra v Unity3D
BATTLE RECRUITS HD
Strategie - 329x
Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?
Carrot Fantasy Extreme
Strategie - 539x
Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.
Knights and Kastles
Strategie - 52x
Strategická online hra s trochu jednodušší grafikou, ale o to lepší hratelností. Vaším cílem bude dobýt hrad, který ochraňují nepřátelské jednotky.  Také musíte bránit svůh hrad před nájezdy nepřátel. Postupně postavte budovy, vytvořte armádu a nenechte soupeře vyhrát.
Bloom Defender
Strategie - 43x
Bloom Defender je zástupce strategických super her na téma tower defense. Vaším nelehkým úkolem bude nastolit přírodní rovnováhu a strategicky bránit mateřský strom před útoky podivných přírodních sil. Upgradujte své tři obranné stromy a využijte i dostupná kouzla.
Momentum Missile Mayhem Ultimate Edition
Strategie - 22x
Druhé pokračování skvělé hry Momentum Missile Mayhem přináší mnoho vylepšení. Můžete si vybrat, kam postavíte své dělo (vlevo, vpravo, střed), bitevní pole je větší, nepřátelé chodí ze všech stran, jsou vylepšené zbraně a také o chlup lepší grafika. Doporučuji hrát tuto hru ve větším okně. Momentum Missile Mayhem 2 je hodně velká hra, načítání bude delší.
Black Sun Siege
Strategie - 18x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Incursion
Strategie - 23x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
Ants Warriors Defense
Strategie - 74x
Zajímavá strategická online hra ve stylu tower defence a vysílání jednotek. Tentokrát budete pomáhat mravencům v jejich boji s konkurenčními jednotkami. Hra vás nepochybně zaujme nejen svou grafikou.