Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Home Sheep Home

Hrajete online hru Home Sheep Home

Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.

ovládání hry Home Sheep Home

myší, viz instrukce ve hře • 3.81 MB • 1119x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Spellblazer
Logické hry - 4x
V této hře se stáváte zdatným bojovníkem a Vašim úkolem je vydat se na strastiplnou cestu, kde na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě budete muset bojovat s různými nepřáteli a čelit mnoha nástrahám. Není to ani trošku jednoduchý úkol. Pusťte se tedy do hry.
Locom
Logické hry - 36x
Zajímavá logická super hra, ve které se proletíte nebezpečným bludištěm plným překážek a nástrah. Podaří se vám dostat z jedné strany bludiště na druhou aniž byste došli k úhoně? Docela fajn hra, která zabaví.
Rolling Hero 2
Logické hry - 35x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Monkey GO Happy Leprechauns
Logické hry - 59x
Nejnovější díl ultrapopulární herní série Monkey Go Happy je tu. Nese název Leprechauns. V tomto speciálním díle bude vaším úkolem hledat čtyřlístky a malé skřítky. Projdete celou řadou hádanek?
Holoholo Island
Logické hry - 27x
Máte-li rádi bubble shooter a obecně bublinkové hry patří mezi vaše nejoblíbenější, tak si dozajista oblíbíte i tuto gamesu. Kromě spojování tří stejně barevných bublinek budete také sbírat padající penízky.
Yeti Bubbles
Logické hry - 45x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.
Thief Assassin
Logické hry - 45x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Dragon Bomb
Logické hry - 48x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Crystalloid
Logické hry - 74x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Sieger
Logické hry - 22x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
Pentacolor
Logické hry - 44x
Velmi originální logická superhra, která vám mozek pěkně zavaří. Rozmisťujte barevné čtverečky tak, abyste získali co nejvíce bodů. Dobře sledujte návod a tipy během hry, abyste věděli kam které čtverečky nejlépe umístit.
Bloons Player Pack 1
Logické hry - 45x
Kdo někdy nehrál alespoň jeden skvělý počin ze série Bloons jako by nebyl. Svoje balonky sestřelujete šípem, na který působí přitažlivost, takže musíte vychytat přesnou dráhu, abyste sundali co nejvíce balonků.
Cheese Barn Levels Pack
Logické hry - 48x
Další várka nových úrovní do perfektní logické gamesy Cheese Barn. A co je nového? Spousta věcí - od důmyslných levelů až po nové překážky. Přemýšlejte a dostaňte hladovou myšku až k sýru.
The Suspense 2
Logické hry - 26x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Bunny Land
Logické hry - 617x
Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.