Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Home Sheep Home

Hrajete online hru Home Sheep Home

Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.

ovládání hry Home Sheep Home

myší, viz instrukce ve hře • 3.81 MB • 222x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bound Bear
Logické hry - 18x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Lego Brix
Logické hry - 41x
Graficky zdařile vyvedené online hra s tématem lego panáčků. Jinak je to klasická hra na spoj tři stejné prvky. Snažte se odstraňovat více než tři stejné panáčky, protože za to dostanete více bodů.
Pacifier Warrior
Logické hry - 31x
Zajímavá chytlavá hra s dvěma sympatickými hrdiny. Jednoho ovládáte klávesami WAD, druhého šipkama. Cílem hry je posbírat všechny krabice mléka. V cestě vám však bude stát celá řada logických překážek. Dokážete všechny projít a dostat dva hrdiny zpět na jejich planetu?.
Screw the Nut 3
Logické hry - 16x
Screw the Nut 3 je poměrně zajímavou logickou hrou, kde odstraňujete různé předměty, aby se matička dostala na šroubek. Cestou potřebujete posbírat nejlépe všechny zlaté hvězdičky. Ve hře se nachází různé odstranitelné předměty, ale musíte logicky promyslet, které by bylo nejlepší odstranit, aby matka zapadla do šroubku.
Peg Solitaire
Logické hry - 6x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Mahjong Classic
Logické hry - 216x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
The Successful Experiment
Logické hry - 23x
Ve škole se často při hodinách fyziky či chemie provádějí různé pokusy a experimenty. Právě to je i tématem následující počítačové hry, kde si převedete několik experimentů z roviny teorie do praxe. Cílem je dostat kulečníkovou kouli do cílové oblasti, což musíte provést díky různým pomocným prvkům.
Monkey Go Happy Ninjas 2
Logické hry - 47x
Další díl z patrně nejúspěšnější herní série Monkey Go Happy. A o co v pokračování Ninjas 2 jde? Opět budete sbírat předměty a plnit různé úkoly. To vše proto, aby byly opičky opět plné úsměvu. Podaří se vám tuto super logickou hru dohrát až do samotného konce?
Donutosaur
Logické hry - 32x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Cheese Barn Levels Pack
Logické hry - 45x
Další várka nových úrovní do perfektní logické gamesy Cheese Barn. A co je nového? Spousta věcí - od důmyslných levelů až po nové překážky. Přemýšlejte a dostaňte hladovou myšku až k sýru.
Click Battle Madness
Logické hry - 35x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
Deep Trip
Logické hry - 50x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
Binga
Logické hry - 53x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
The Little Who
Logické hry - 40x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Harry Potter Mahjong
Logické hry - 30x
Máte rádi malého čaroděje Harryho Pottera? A máte rádi logické hry? A máte rádi logickou hru mahjong? Pokud ano, je tato hra dělaná přímo pro vás.