Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Home Sheep Home

Hrajete online hru Home Sheep Home

Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.

ovládání hry Home Sheep Home

myší, viz instrukce ve hře • 3.81 MB • 277x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
angry birds twins
Logické hry - 5x
Pěkná oddychová spojovačka, ve které budete hledat stejné obrázky s motivy Angry Birds. Je to trochu na způsob kuchařského mahjongu - spojit dílky můžete pouze, pokud je na spojnici zlom dvakrát 90 stupňů.
The Suspense 2
Logické hry - 2x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Moosters
Logické hry - 5x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Gluey
Logické hry - 2x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
Majinca
Logické hry - 0x
Pokud jste milovníci logických her, u kterých si můžete skvěle odpočinout, tak nepřehlédněte tuto hru. Vašim úkolem bude sbírat kuličky do kola tak, aby jste měli tři kuličky stejné barvy na sobě. Potom je zničte.
Globs 2
Logické hry - 1x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
The Mopples
Logické hry - 1x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Sugar, Sugar
Logické hry - 1x
Cukr je úplně všude! Už z názvu hry je patrné, jaká pochutina bude hrát hlavní roli. Sladký sypký cukr potřebujete pokaždé nasypat do správné nádoby a v požadovaném množství, což nebude úplně jednoduché, jelikož cukr se většinou nachází v jiné oblasti, než kde je zrovna nádoba. To ovšem nevadí, protože máte za úkol nakreslit myší správnou cestu.
Squidy 2
Logické hry - 1x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Jolls
Logické hry - 3x
Naprosto perfektní logická super hra, která pěkně potrápí váš mozek. Budete rozmisťovat barevné kuličky. A to tak, aby se poté dotkly o něco menších kuliček, které jsou již umístěny na hrací ploše.
Single Noble
Logické hry - 0x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Click Battle Madness
Logické hry - 1x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
A Good Hunch
Logické hry - 0x
Zahrejte si tuto logickou hru, kde hrajete za dvě horské kozy, ty se postupně snažíte dostat co nejrychleji do cíle. Přitom musíte všemožně skákat a promýšlet trasu i přes to není tak jednoduché jak to vypadá..
Amigo Pancho
Logické hry - 2x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Bridge Tactics
Logické hry - 5x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.