Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bone Collector
sponzorované odkazy

Bone Collector

Hrajete online hru Bone Collector

A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.

ovládání hry Bone Collector

Klávesnice • 1.69 MB • 2831x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Insectonator - Zombie Mode
Ostatní - 45x
Hra Insectonator se dočkala pokračování v podobě Zombie Mode. Oproti předchozímu dílu se v pokračování nachází různá vylepšení, díky nimž hra působí ještě o něco lépe, než první verze. Tentokrát dostanete za úkol likvidaci nebezpečných zombie. Tyto příšery přicházejí z různých stran. K dispozici máte různé zbraně.
Cave Chaos
Ostatní - 40x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Pacman 2005
Ostatní - 875x
Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.
Mine Blocks 2
Ostatní - 34x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
Ballet Parking
Ostatní - 6x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.
Funny Girlfriend
Ostatní - 31x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
Parrot Care
Ostatní - 46x
Postarejte se o svého ptáčka. Umyjte ho, vysušte, nakrmte a udělejte mu celkovou revitalizaci jeho těla. Je to opravdu krásný ptáček a zaslouží si, abyste s ním krásně zácházeli.
Plumet 2
Ostatní - 45x
Teď s 20 rozdílnými charaktery odemkněte a pokuste se dostat na tabulku vysokého skóre. Snažte se doskákat co nejdále dolů a dejte si pozor na to, abyste z obrazovky nezmizeli, protože to by pro vás znamenalo konec.
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 15x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Sling
Ostatní - 45x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Fish tales
Ostatní - 40x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
War Truck
Ostatní - 657x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Scary Sleepover
Ostatní - 60x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Dedal - cesta z bludiště
Ostatní - 24x
Hra Dedal je svým zpracováním sice jednoduchá, nicméně co se týče hratelnosti a zábavy, tak je to celkem paráda. Vaším úkolem je dostat se na konec bludiště dříve než váš soupeř. Budete potřebovat bystré uvažování, abyste neskončili ve slepé uličce. Hru mohou hrát dva hráči zároveň na jednom PC.
Time4MoreCat
Ostatní - 31x
V této hře budete muset se svojí kočičkou sbírat věci, které tady padají ze shora. Musíte si tak získat opravdu vysoké skóre. Dávejte si pozor na lidi, kteří tady procházejí, protože by vám mohli vzít život.