Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bone Collector
sponzorované odkazy

Bone Collector

Hrajete online hru Bone Collector

A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.

ovládání hry Bone Collector

Klávesnice • 1.69 MB • 3226x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
The Torture Game 3
Ostatní - 86x
Ve hře s názvem The Torture Game 3 dostanete možnost pořádně se vyřádit na nebohém umělém člověku, který se dostal do vašich spár. Jelikož máte pořádný vztek, rozhodnete si ho na něm vybít. V pravém horním rohu se nachází různé možnosti, kterak postavičce ublížit, stačí si pouze vybrat a vykonat čin. Hra je poměrně krvavá.
Swim Ish Swim
Ostatní - 38x
Malý Ish je sympatická rybička, která si chce hezky v klidu a míru proplouvat oceánem. Bohužel ten je plný min a nebezpečných krvelačných monster. Samozřejmě mají zálusk zrovna na vaši rybku. Vaším úkolem bude ovládat rybku a vyhnout se nebezpečí.
Blow Up 2
Ostatní - 26x
V této super hře musíte střílet z děla stejnobarevné kuličky, tak jaké právě padají k vám. Když budete mít celkem tři stejné kuličky vedle sebe, tak se vám skóre započítá. Dejte se do toho. Hra má několik úrovní.
Drop Dead 2
Ostatní - 29x
Létající hadrové panenky v druhém pokračování úspěšné hry. Tato super hra nabízí celkem šest světů, mnoho nových efektů, vskutku krvavé scény a také editor hry. Nechybí ani bonusová hra proti velkému šéfovi.
Leaks
Ostatní - 35x
Pokuste se v této hře odrazit míček do protější strany. Snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré obdelníky nad vámi. Čím více jich zničíte, tak tím více dostanete skóre. Tak se do toho dejte.
Vintage Car Thief
Ostatní - 215x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Orb
Ostatní - 34x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Kiddie Playdate
Ostatní - 1381x
V této online hře pro dívky nechybí vůbec nic. Vaším úkolem bude obléci dívku nebo chlapce podle počasí, které si můžete sami vybrat. Nechybí mnoho doplňku jako například čepice a dětské hračky.
Ship Loader
Ostatní - 28x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Dedal - cesta z bludiště
Ostatní - 24x
Hra Dedal je svým zpracováním sice jednoduchá, nicméně co se týče hratelnosti a zábavy, tak je to celkem paráda. Vaším úkolem je dostat se na konec bludiště dříve než váš soupeř. Budete potřebovat bystré uvažování, abyste neskončili ve slepé uličce. Hru mohou hrát dva hráči zároveň na jednom PC.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 22x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Demoman
Ostatní - 28x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Learn to Fly
Ostatní - 326x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
Kit and Ellis
Ostatní - 41x
V této hře je Vašim úkolem přetahovat nejrůznější předměty z běžícího pásu na hrací plochu tak, abyste vždy vytvořili řadu nejméně třech stejných předmětů. Další podmínky pro postup do dalšího levelu jsou vypsány v horní části obrazovky.
Marine Balls
Ostatní - 32x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.