Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bone Collector
sponzorované odkazy

Bone Collector

Hrajete online hru Bone Collector

A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.

ovládání hry Bone Collector

Klávesnice • 1.69 MB • 628x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Funny Girlfriend
Ostatní - 28x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
54 Dead Miles
Ostatní - 44x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Angry Chicks
Ostatní - 25x
Znáte hru Angry Birds? Určitě ano. Tak v této super hře budete mít místo ptáčku kuřátka se kterými hážete do objektů a zabijíte ostatní zvířátka. Nasbírejte potřebné skóre. které vás posune dále v této hře.
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 46x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Hungry Ducks
Ostatní - 27x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
Wheres My Cat
Ostatní - 56x
Této babičce se ztratila kočka. Teď je na vás, abyste této babičce pomohli najít její kočku. Navštivte několik míst v tomto malém městě. Využijte své detektivní schopnosti k tomu, abyste pomohli najít jejího mazlíčka.
Ms. Vision by Proxy
Ostatní - 10x
Přepínejte se v této hře mezi jednotlivýma očima a dostaňte se tam, kam potřebuje. Budou tady na vás čekat různé překážky. Ale co by to byla za hra, kdyby žádné překážky neměla, že?
Chcete být milionářem?
Ostatní - 58x
Chcete být milionářem byla svého času velmi úspěšná soutěž. V této anglické online hře si ji můžete zkusit na vlastní kůži. Vzhledem k anglickým otázkám je to o něco těžší, ale na druhou stranu jsou i výhry vyšší a v dolarech :-). Pravidla snad netřeba představovat, hrajem...
Boy
Ostatní - 282x
Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.
Subway Surfers Winter
Ostatní - 44x
Pěkná zimní super hra s parádní grafikou a pěknou porcí zábavy. Zapomeňte na koulovačky, sáňkování a promrzlé prsty. Uvelebte se ve stanu a připravte si nejchutnější marshmelouny na světě.
Bomb Chain
Ostatní - 28x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
The Simpson Bike
Ostatní - 20x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.
Muffin the Star Hunter
Ostatní - 18x
Vybaveni třemi životy se vydáte na cestu kde na vás čeká mnoho nástrah a protivníků, kteří vypadají jako nějaké zvířátka, když na ně skočíte tak je zneškodníte, ale pozor znovu se objevují, takže utíkejte dál..
Paris Oh Paris
Ostatní - 44x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
TNT Runner
Ostatní - 23x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.