Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bone Collector
sponzorované odkazy

Bone Collector

Hrajete online hru Bone Collector

A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.

ovládání hry Bone Collector

Klávesnice • 1.69 MB • 4201x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pirate Launch
Ostatní - 216x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Queen of the Deck
Ostatní - 52x
Jednoduchá online hra pro naše nejmenší hráče internetových gamesek. Pokuste se vyšperkovat krásnou slečnu na hrací kartě. Můžete využít spoustu doplňků, předmětů a oblečení. Fantazie bude mít svátek.
Learn to Fly
Ostatní - 326x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
MaKu The Rain Cloud
Ostatní - 62x
V roli usměvavého mráčku se budete starat o květiny. Pokuste se je zalévat svými dešťovými kapkami dokud nevyrostou do dané výšky a zároveň je chránit před škůdci svými blesky. Povede se vám vypěstovat květiny?
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 29x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Weirdo Xmas
Ostatní - 499x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.
Treasure Seas
Ostatní - 35x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.
Nightmare Runner
Ostatní - 496x
Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.
Yummy Nuts
Ostatní - 85x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 33x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
Marine Balls
Ostatní - 32x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 264x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
Fart King Bros
Ostatní - 34x
Vaším úkolem v této super hře je, abyste našli všechny ztracené totemy. Dejte se do toho a pokuste se je najít. Máte tu možnost, že dokážete létat a proto vám byl přidělen tento úkol. Ovládáte dva hrdiny najednou.
Ben 10 Tractor
Ostatní - 45x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?
2Long 2Park
Ostatní - 22x
Máme tady strašně dlouhý náklaďák se kterým musíte projet ulicemi velkoměsta. Dávejte si však pozor, abyste nepodřeli nějaký automobil, který je zaparkovaný. Vaším úkolem je zaparkovat vozidlo na své místo.