Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bone Collector
sponzorované odkazy

Bone Collector

Hrajete online hru Bone Collector

A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.

ovládání hry Bone Collector

Klávesnice • 1.69 MB • 830x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
The Torture Game 3
Ostatní - 37x
Ve hře s názvem The Torture Game 3 dostanete možnost pořádně se vyřádit na nebohém umělém člověku, který se dostal do vašich spár. Jelikož máte pořádný vztek, rozhodnete si ho na něm vybít. V pravém horním rohu se nachází různé možnosti, kterak postavičce ublížit, stačí si pouze vybrat a vykonat čin. Hra je poměrně krvavá.
Daily Life 2
Ostatní - 38x
Spěte, studujte, vydělávejte, žádejte o práci v této super hře, kde si zahrajete na skutečný život. Najděte si v tomto městečku práci a vydělejte si nějaké peníze, které se vám budou ukládat do banky. V tomto městečku je spousta zábavy.
Shiftarium
Ostatní - 313x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Shady Tactics
Ostatní - 44x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Park My Caravan
Ostatní - 208x
Zaparkujte váš karavan na parkovací místo. Zní to jednoduše? Tak se do toho dejte a pokuste se o to. Ověřte si, za jak dlouho dokážete s tímto karavanem zaparkovat. Musíte zaparkovat na bílém vyznačeném místě.
Cinema Drive-In Parking
Ostatní - 10x
Víkend je tady! Tak na co čekáte? Vezměte vaše přátele a jeďte do kina! V této hře se budete snažit zaparkovat na parkovišti. Dávejte si pozor, abyste své auto nijak nepodřeli a také nepodřeli ostatní kolem vás.
Fancy Wizard
Ostatní - 30x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Balloon Bombardier
Ostatní - 23x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Super Mario Flash
Ostatní - 42x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Old West Escape
Ostatní - 19x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Mr-Georges
Ostatní - 25x
Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.
Rock Out
Ostatní - 17x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Chief
Ostatní - 20x
Siouxové patřili svého času mezi nejvýznamnější indiánské kmeny. V následující hře se máte postavit do jejich čela, ale ještě předtím se musíte postarat o to, aby se dříve jednotné kmeny znovu spojily. Postupem času budete dostávat různě složité úkoly, které musíte vyplnit, abyste mohli převzít vládu nad kmeny.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 31x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 23x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.