Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Angel of the Battlefield 2
sponzorované odkazy

Angel of the Battlefield 2

Hrajete online hru Angel of the Battlefield 2

Hrajete za velmi roztomilého králička, který pracuje pro armádní zdravotnictví. Snažte se pro to zachraňovat veškeré vojáky ve vaší armádě. Dávejte si pozor, abyste po cestě nezemřeli nebo aby vám oni nikoho nezabili.

ovládání hry Angel of the Battlefield 2

Klávesnice • 3.08 MB • 321x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Euphoria
Ostatní - 1x
Zajímavá superhra, ve které budete pracovat s molekulami. Ty budete sbírat vždy podle zadání - podle určené barvy. Jakmile magnetem nvstřebáte potřebný počet molekul, tak postoupíte do dalšího kola. Docela originální gameska.
IndestructoTank Launch
Ostatní - 0x
S náklaďákem se snažte vyletět jak nejvýšše budete moct. Dejte si velký pozor, abyste nespadli příliš brzo, protože to byste pak nezískali žádný bonus. Tak se do toho dejte a hlídejte si stav paliva.
Pokemon Puzzle Challenge
Ostatní - 9x
Pokud jste fanoušky Pokémonů a myslíte si, že je všechny znáte, pak zkuste tuto testovací online hru. Na hrací ploše se vám ukáže 24 Pokémonů a jméno jednoho z nich. Vaším úkolem je nalézt ke jménu odpovídající obrázek Pokémona. Na přemýšlení máte 6 sekund.
The Relic Rush
Ostatní - 1x
Pokuste se co dostat na konec mapy, aniž by si vás někdo všiml, také musíte překonat spoustu nástrah jako například nejrůznější zabezpečovací zařízení.. Na konci získáte cennou relikvii, která vám může..
Super Sonic Ski 2
Ostatní - 2x
Ovládáte skůtr se sonicem a vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky v této hře, které představují vaše skóre. Přeskakujte různé překážky, dělejte triky a dostaňte se do dalších úrovní této super hry.
Garfield 2 - Míčem kolem světa
Ostatní - 2x
Kocour Garfield má zajímavý nápad. Chce uspořádat cestu kolem světa, avšak ne za 80 dní, ale za 6 kopů do míče :). Na začátku hry si zvolíte zemi, ze které chcete provést první kop. Pak už je to jen záležitost dobrého odhadu a náhody.
Graveyard Racer
Ostatní - 0x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
hra v Unity3D
Farm Tractor Driver 3D
Ostatní - 1x
Patrně nejrozšířenějším herním žánrem v technologii Unity jsou různé 3d závodní a parkovací gamesky. V této hře budete řídit traktor a snažit se předejít nehodám. Budete muset plnit úkoly dříve než vám vyprší stanovený čas.
Surfer hand doctor
Ostatní - 1x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.
My New Rooms 2 - dívčí hra
Ostatní - 52x
Vytvořte si svůj vlastní pokoj. Vymalujte si svůj pokoj podle svým představ. Vyberte si vhodný koberec a nakonec ho vybavte nábytkem a doplňky. Nemusíte se obávat, že by jste si neměli z čeho vybrat.
Test lásky
Ostatní - 3x
Test lásky je oblíbená hříčka, která vám prozradí, zda se k vašemu srdci hodí srdce vašeho vyvoleného. Spusťte hru a vyzkoušejte svůj test lásky na našem webu. Výsledek ale opravdu neberte moc vážně :-)
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 39x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 1x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.
Kawairun 2
Ostatní - 0x
Přeskakujte v této hře veškeré překážky a pokuste se doběhnout až na konec úrovně. Tato hra má sice několik úrovní, ale každá je v něčem jiná. Vydejte se na kampaň nebo si můžete zahrát proti přátelům ve hře pro více hráčů.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 2x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.