Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Angel of the Battlefield 2
sponzorované odkazy

Angel of the Battlefield 2

Hrajete online hru Angel of the Battlefield 2

Hrajete za velmi roztomilého králička, který pracuje pro armádní zdravotnictví. Snažte se pro to zachraňovat veškeré vojáky ve vaší armádě. Dávejte si pozor, abyste po cestě nezemřeli nebo aby vám oni nikoho nezabili.

ovládání hry Angel of the Battlefield 2

Klávesnice • 3.08 MB • 409x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 42x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 32x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Village Car Parking
Ostatní - 37x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 31x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 10x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Fort Blaster: Ahoy There
Ostatní - 393x
Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.
Lamb Chop Drop
Ostatní - 34x
Není zrovna obvyklé, aby se ovce proháněla s padákem po nebi. V této online hře je však možné naprosto vše. Ovládáte ovci, sbíráte hvězdy, bonusy a snažíte se získat co nejvíce bodů.
Spoof Grid
Ostatní - 36x
Pokuste se přehazovat váš disk mezi vašimi spoluhráči. Dávejte si pozor, aby se váš disk nezničil. Může se to stát tak, že ho hodíte do nějakého objektu. Pokud se vám disk rozpadne, tak pro vás hra končí.
Ben 10 Tractor
Ostatní - 33x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?
The Ultimate Fight
Ostatní - 1x
Užijte si nekonečné bitky v této hře a pokuste se udělat vše pro to, abyste zničili tyto nepřátele. Ukažte, jak moc dobře se umíte mlátit. Tak se do toho dejte. V horní části obrazovky uvidíte počet životů.
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 45x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 12x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 28x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Easy Cruise
Ostatní - 45x
V roli kapitána lodě se budete snažit loď ukotvit v přepdpřipraveném doku.Loď je velmi citlivá takže buďte opatrní, abyjste nepoškodily loď nebo okolí.Loď má omezený počet životů, takže si dávejte dobrý pozor.