Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Angel of the Battlefield 2
sponzorované odkazy

Angel of the Battlefield 2

Hrajete online hru Angel of the Battlefield 2

Hrajete za velmi roztomilého králička, který pracuje pro armádní zdravotnictví. Snažte se pro to zachraňovat veškeré vojáky ve vaší armádě. Dávejte si pozor, abyste po cestě nezemřeli nebo aby vám oni nikoho nezabili.

ovládání hry Angel of the Battlefield 2

Klávesnice • 3.08 MB • 857x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 53x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.
Gravitee
Ostatní - 14x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
The Torture Game 3
Ostatní - 38x
Ve hře s názvem The Torture Game 3 dostanete možnost pořádně se vyřádit na nebohém umělém člověku, který se dostal do vašich spár. Jelikož máte pořádný vztek, rozhodnete si ho na něm vybít. V pravém horním rohu se nachází různé možnosti, kterak postavičce ublížit, stačí si pouze vybrat a vykonat čin. Hra je poměrně krvavá.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 35x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Leaping Monkey
Ostatní - 54x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
3 Pandas
Ostatní - 40x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Hold Up
Ostatní - 43x
Rozhodněte, jak dopadne tento skvělý příběh.Můžete se podívat na panáčka, který přepadl zdejší supermarket. Rozhodněte, jak bude příběh pokračovat. Jestli někoho panáček zabije nebo zabijí panáčka záleží jen na Vás. Nudit se určitě nebudete.
Skeleton Park
Ostatní - 347x
V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.
Cats N Fish
Ostatní - 28x
Dostaňte tuto kočičku do krabice, kde jsou všechny ryby. Vaší prací je nakrmit tuto kočičku těmito rybami. Tak se do toho dejte a posbírejte co nejvíce ryb. Pokuste se dostat do krabice plných ryb.
Santa Airplane
Ostatní - 26x
Santa letí ve svém letadle a musí posbírat veškeré dárečky, aby je mohl doručit dětem. Dávejte si přitom pozor na zlá letadla, která vás budou chtít zničit. Pokud nebudete stíhat, tak si hru můžete na chvíli zpomalit.
Your Face
Ostatní - 37x
Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.
Fly Birdie
Ostatní - 24x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 867x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.
Paris Oh Paris
Ostatní - 44x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Naughty Starleys
Ostatní - 12x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.